19. 04. 2018 - 14:35
Potresna ispovijest F1 legende: Otišao u bolnicu zbog...
907
Shares
Potresna ispovijest F1 legende: Otišao u bolnicu zbog glavobolje, otkrili mu tumor

RUBENS BARRICHELLO

Potresna ispovijest F1 legende: Otišao u bolnicu zbog glavobolje, otkrili mu tumor

19. 04. 2018 - 14:35
0
Shares

Bivpi Ferrarijev vozač Rubens Barrichello sretan je što je ostao živ nakon uspješne operacije tumora na vratu i snažnih glavobolja zbog kojih je završio u bolnici budući da su mu liječnici rekli da se mali broj ljudi u njegovom slučaju izvuče bez posljedica. Brazilac, koji je u F1 ostao upamćen kao timski kolega Michaela Schumachera u njegovim najuspješnijim danima u Ferrariju između 2000. i 2005., imao je tešku glavobolju početkom februara pa je završio u bolnici na pregledima. Barrichello nije otkrio detalje svojih zdravstvenih problema, nego je samo rekao da je imao problema s venama.

"Vidim da mi svi šalju poruke i da su zabrinuti. Dugo nisam stavljao slike i tako dalje pa sam odlučio reći o čemu je riječ. U subotu sam se probudio i odlučio se otuširati nakon čega sam osjetio strašnu glavobolju. Srećom moja žena bila je tu i nazvala je prijatelja doktora koji me odveo u bolnicu gdje su se dobro pobrinuli za mene."

14e8ders-barrichello-schumacherBarrichello je pušten iz bolnice nakon nekoliko dana, ali je kasnije morao na operaciju tumora na vratu.

"Nakon svega što se dogodilo, imao sam puno provjera kako bih saznao više o svom zdravstvenom stanju i pronašli su mi mali tumor na vratu kojega su mi odstranili nakon utrke na Interlagosu", rekao je Barrichello.

"Morali su ga odstraniti iako je bila riječ o benignom tumoru jer bi inače narastao i nisam htio imati takvu neugodnost dok sam u automobilu".

Brazilac je otkrio da su mu liječnici rekli da je ‘nevjerovatno sretan’ što nije pretrpio neke ozbiljnije dugoročne posljedice ili nešto još gore.

Učitaj još novosti