09. 02. 2023 - 14:29
ĆIRO BLAŽEVIĆ JE BIO ŽRTVA SKRIVENE KAMERE DAVNE 2009. GODINE:...
907
Shares
ĆIRO BLAŽEVIĆ JE BIO ŽRTVA SKRIVENE KAMERE DAVNE 2009. GODINE: Tjeram te u p***u materinu, ti meni iz pete vadiš pitanja

LEGENDARNI TRENER

ĆIRO BLAŽEVIĆ JE BIO ŽRTVA SKRIVENE KAMERE DAVNE 2009. GODINE: Tjeram te u p***u materinu, ti meni iz pete vadiš pitanja

09. 02. 2023 - 14:29
0
Shares

Miroslav Ćiro Blažević, trener sa kultnom ulogom u regionalnom fudbalu, preminuo je jutros u 88. godini nakon duge i teške bolesti, prenosi MONDO.

Odlazak ‘‘trenera svih trener‘‘ pogodio je brojne fudbalske fanatike i sve one koji su decenijama bili svjedoci njegovog šarma. 

Oni se i danas prisjećaju kakav je šarmer bio Miroslav Blažević, a to bi možda i najbolje moglo da se vidi kroz jedan intervju star skoro 15 godina.

Hrvatski trener bio je žrtva skrivene kamere davne 2009. godine, a u intervjuu koji je trebalo da uradi sa novinarom "Rečimirom Arnautovićem" brzo je postalo jasno da će se jako teško ispričati na obične teme. 

"Novinar" je konstanto postavljao isto pitanje, a Ćiro je poslije nekoliko minuta konačno izgubio strpljenje i počeo da psuje zbog nepripremljenosti sagovornika kojeg je zanimalo šta je promijenio u reprezentaciji Bosne i Hercegovine za šest mjeseci.

- Pa koliko puta si me to pitao? Tjeram te u p***u materinu, pa koga ti z*******š? Nemoj me z********i, j**o si mi mater. Ma jesi pripremio... Pa gdje su ti pitanja, j**o te Bog? U glavi? K***c imaš u glavi, imaš u nogama, ti meni iz pete vadiš pitanja. Ne možemo, iako imaš tako lijepe oči i tako si lijep dečko. Ali nisi se pripremio, bio je jedan od Blaževićevih odgovora.

Pogledajte kompletno uzimanje izjave od Blaževića na videoprilogu ispod teksta.

Učitaj još novosti