02. 01. 2023 - 14:49
ZIMSKI ROK TEK POČEO, A SVE SE USIJALO: Real krenuo po sjajnog...
907
Shares
ZIMSKI ROK TEK POČEO, A SVE SE USIJALO: Real krenuo po sjajnog defanzivca Redsa, PSG silno želi Unitedovu ponajveću zvijezdu, Benfica prihvata ponudu za Enza Fernandeza

TRANSFER PIJACA

ZIMSKI ROK TEK POČEO, A SVE SE USIJALO: Real krenuo po sjajnog defanzivca Redsa, PSG silno želi Unitedovu ponajveću zvijezdu, Benfica prihvata ponudu za Enza Fernandeza

02. 01. 2023 - 14:49
0
Shares

Englezi se bore za njemačko čudo
Napadaču Dortmunda Youssoufi Moukoku (18) ovo ljeto istječe ugovor te ima pravo pregovarati s drugim klubovima. Najozbiljnije su, prema pisanju otočkih medija, zagrizli engleski velikani Chelsea, Manchester United, Arsenal i Tottenham. CBS Sports ističe da bi Moukoko najradije prešao u Chelsea, no da ništa još nije sigurno. Mladi napadač ove sezone je u Bundesligi postigao šest pogodaka i podijelio četiri asistencije u 14 nastupa.

Real želi Konatea
Stoper Liverpoola i francuske reprezentacije Ibrahima Konate (23) velika je želja Realovog trenera Carla Ancelottija, piše Foot Mercato. Real sprema ogroman budžet za transfere u ljetnom prijelaznom roku i Konate je na Ancelottijevom popisu. Liverpool mladog Francuza vidi kao nasljednika Van Dijka i teško će se odlučiti na prodaju, no Konate je dosad uglavnom bio tek treći stoper, iza Van Dijka i Matipa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @ibrahimakonate

Bilić dovodi Portugalca
Engleski mediji javljaju da u Watford dolazi portugalski desni bek Joao Ferreira (21). Ferreira je trenutno na posudbi u Rio Aveu, no njegov matični klub Benfica prodat će ga klubu Slavena Bilića za nešto više od dva milijuna eura.

Newcastle otpustio Kariusa
Newcastle je prekinuo saradnju s Lorisom Kariusom, više čitajte OVDJE.

Dejan Lovren je novi igrač Lyona
Dejan Lovren se vratio u klub u kojem je igrao od 2010. do 2013. godine.

Liverpool želi Amrabata
Corriere dello Sport piše da Liverpool planira u ovom prijelaznom roku dovesti Sofyana Amrabata, jednog od junaka Maroka sa Svjetskog prvenstva u Kataru. Osim Liverpoola, interes za Amrabata su pokazali Tottenham Hotspur, Barcelona i Sevilla.

Marca: Modrić je odbio milijardere 
Kapetana hrvatske reprezentacije zanima samo Real Madrid, a više o tome čitajte OVDJE.

Brekalo u Monzu
Talijanski mediji javljaju da je Monza dogovorila dolazak Josipa Brekala iz Wolfsburga. Klub čiji je vlasnik Silvio Berlusconi, a operativno ga vodi Adriano Galliani, zagrizao je za Brekala. Ranije je Wolfsburg za Brekala tražio 15 miliona eura odštete, ali  sada bi u Monzu trebao preseliti za znatno manje novca jer mu istječe ugovor.

Real sprema najveći transfer u povijesti kluba
Nakon što se posljednjih sedmica puno pisalo o interesu Reala za Judea Bellinghama iz Borussije Dortmund, danas su stvari postale puno jasnije. Jude Bellingham je glavna meta Kraljeva.

PSG spremio ponudu za Rashforda
Calciomercato piše da je PSG spreman Marcusu Rashfordu ponuditi 10 milijuna eura godišnje plaće kako bi ga nagovorio na odlazak iz Manchester Uniteda. Zasad nije poznato je li to iznos zbog kojeg bi Rashford napustio Old Trafford.

Benfica uskoro prihvata bogatu ponudu
Benfica bi uskoro trebala prihvatiti ponudu za najboljeg mladog igrača Svjetskog prvenstva Enza Fernandeza. Dvadesetjednogodišnji Argentinac zaštićen je otpusnom klauzulom od 127 miliona eura, a glavni kandidat za kupovinu je Chelsea.

Mudrik sve bliže Arsenalu?
Otočki mediji pišu da je 21-godišnji ukrajinski napadač Mihajlo Mudrik sve dogovorio s Arsenalom i da je spreman potpisati petogodišnji ugovor. Više OVDJE.

Učitaj još novosti