02. 01. 2023 - 14:27
NEPAŽNJOM ODAO SAM SEBE? Fotografija je postala viralna:...
907
Shares
NEPAŽNJOM ODAO SAM SEBE? Fotografija je postala viralna: Navijači Arsenala pronašli dokaze da je Mudryk već u Londonu, EUFORIJA

DA LI UKRAJINAC ZAISTA STIŽE NA EMIRATES?

NEPAŽNJOM ODAO SAM SEBE? Fotografija je postala viralna: Navijači Arsenala pronašli dokaze da je Mudryk već u Londonu, EUFORIJA

02. 01. 2023 - 14:27
0
Shares

Navijači Arsenala još jednom su dokazali da su posebni, a ovaj put je razlog taj što su pronašli "dokaz" da se Mykhailo Mudryk nalazi u Londonu.

Naime, nogometaš Shakhtara je prva meta Mikela Artete u januarskom prijelaznom roku, a ponuda od 55 miliona funti koju su poslali do sada je odbojena.

Mudryk je dogovorio lične uslove, a u jednom od intervjua je i otvoreno rekao da želi da se pridruži ekipi Arsenala u janauarskom prijelaznom roku.

On je na svom Instagram nalogu podijelio fotografiju dok je gledao utakmicu između Arsenala i Brightona koju su Topnici dobili sa 4:2.

Na fotografiji su bili treneri obje ekipe, Mikel ARteta, te Roberto De Zerbi, a osim toga Mudryk je kao opis stavio "dva top trenera".

Naravno jasno je da Mudryk forsira prelazak u Arsenal, a kako prenose engleski mediji već je dogovorio lične uslove, te će potpisati ugovor na pet godina.

On je u dosadašnjem dijelu sezone za Shakhtar odigrao osamnaest utakmica, te je postigao deset golova i upisao osam asistencija.

Navijači Arsenala igrali su se detektiva nakon posljednjeg storyja na Instagramu objavljenog od strane Mudyka, te su došli do zaključka da je on u Londonu.

Naime, na fotografiji se vidi Mudryk kako trenira u teretani. Ipak, navijači Arsenala pronašli su "dokaze" na toj fotografiji, te smatraju da je transfer završen i da se samo čeka da sve bude zvanično.

mudrik

Fotografija koju je objavio Mudryk koja je, kako kažu navijači Arsenala, prepuna dokaza da je on u Londonu.

Mudryk nosi papuče u teretani, a to možete raditi samo u hotelu. Poruka koja je vidljiva na vratima napisana je na engleskom jeziku. Sprava na kojoj vježba je iz Engleske.

Sve ovo su za navijače Arsenala dovoljni dokazi da sa pravom mogu reći da je Mudryk već u Londonu.

Učitaj još novosti