02. 01. 2023 - 09:21
ZABORAVITE RONALDA I NAJVEĆI UGOVOR U ISTORIJI: Sprema se...
907
Shares
ZABORAVITE RONALDA I NAJVEĆI UGOVOR U ISTORIJI: Sprema se atomska bomba! Mesi potpisuje za vječitog rivala?

ZABORAVITE RONALDA I NAJVEĆI UGOVOR U ISTORIJI: Sprema se atomska bomba! Mesi potpisuje za vječitog rivala?

02. 01. 2023 - 09:21
0
Shares

Nema dileme da su Kristijano Ronaldo i Lionel Mesi obilježili posljednje dvije decenije u fudbalu.

Njihovo rivalstvo je jedno od najvećih u istoriji sporta uopšte. Dugo godina su u Španiji bili direktni rivali, a prema pojedinim izvorima to bi moglo da se ponovi i daleko van Evrope - u Saudijskoj Arabiji.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leo Messi (@leomessi)

Ronaldo je nedavno potpisao najveći ugovor u istoriji fudbala, za dvije sezone u Al Nasriju će primiti 200 miliona eura. No, njegov rekord bi već za koji mjesec mogao da bude oboren. Vječiti rival Al Nasrija, ekipa Al Hilala u svojim zvaničnim prodavnicama je počela da prodaje dres sa Mesijevim imenom i brojem 10!

lionel-messi-al-hilal

Foto: Društvene mreže

Al Hilal nema ama baš nikakav problem sa novcem, pošto ga podržava vlada Saudijske Arabije, pa praktično mogu da plate Mesija koliko god ovaj bude tražio.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leo Messi (@leomessi)

Kada se pročulo da će Ronaldo potpisati za Al Nasr saudijska vlada je obećala da će podržati Al Hilal u namjeri da dovede Mesija. Tu vijest su plasirali neki od poznatih novinara. Mesiju ugovor sa PSŽ-om ističe na kraju sezone. Od danas može praktično da potpiše za klub koji želi. Proteklih sedmica se spominjalo da je čarobnjak iz Rosarija već dogovorio produženje sa PSŽ-om, ali zvanične potvrde još uvek nema što otvara nadu Al Hilalu da ga može dovesti u svoje redove.

No, i da se ne desi ovaj transfer, Mesi i Ronaldo bi uskoro mogli da zaigraju jedan protiv drugog. Pari Sen Žermen je 19. januara igrati protiv ekipe koju će činiti igrači vječitih rivala Al Nadra i Al Hilala.

Učitaj još novosti