18. 05. 2022 - 08:27
IBRAHIMOVIĆ PREVARIO POLICIJU U BRZOJ POTJERI: Zlatan ODBIO DA...
907
Shares
IBRAHIMOVIĆ PREVARIO POLICIJU U BRZOJ POTJERI: Zlatan ODBIO DA STANE policajcima, pobjegao im na nevjerovatan način (VIDEO)

ŠVEĐANIN BH. KORIJENA POTPUNO ISKREN

IBRAHIMOVIĆ PREVARIO POLICIJU U BRZOJ POTJERI: Zlatan ODBIO DA STANE policajcima, pobjegao im na nevjerovatan način (VIDEO)

18. 05. 2022 - 08:27
0
Shares

Zlatan Ibrahimović je fudbalska legenda jedinstvena po mnogo čemu, a njegove priče iznova iznenađuju

Šveđanin koji bi na kraju sezone mogao da završi karijeru zbog bolova u koljenu i činjenice da bi oporavak mogao predugo da traje, tokom karijere je ispričao bezbroj ludih priča, a jedna od njih je nedavno stigla u javnost.

U njoj je Ibrahimović otkrio kako je, u mlađim danima, vjerovatno na početku karijere, upao u policijsku potjeru, kao na nekom akcionom filmu.

U jednom intervjuu koji je dao prije nekoliko godina za američki "ESPN", Zlatan se prisjetio kako je uspio da kupi jedan od prvih automobila i kako je, vozeći ga, upao u veliki problem.

- Kada dolaziš iz mog kraja, prva stvar koju želiš jeste da voziš "kul" auto. Zato sam kupio Poršea posljednjim parama, čak sam i pozajmio pare jer sam želio da vozim dobar auto - rekao je Ibrahimović, pa potom opisao kako je upao u potjeru:

- Vozao sam se okolo, a vozio sam brzo jer volim adrenalin. A onda, odjednom je policija počela da me juri. Pitam te sad, da li misliš da sam stao, ili ne? - upitao je Ibrahimović, a onda je sam odgovorio na pitanje:

- Ne, nisam stao! Vozio sam i vozio, sve dok nisam našao tunel ispod auto puta. Tu sam sačekao da policija prođe i prošla je.

Tako je napadač Milana koji će u oktorbrproslaviti 41. rođendan, ispunio dnevnu dozu adrenalina koji toliko voli, a ujedno je stvorio i priču koja je mnogo godina kasnije oduševila milionsku armiju fanova.

Učitaj još novosti