07. 05. 2022 - 10:23
VEĆ TADA JE BIO ZVIJER Englezi objavili video Modrića iz...
907
Shares
VEĆ TADA JE BIO ZVIJER Englezi objavili video Modrića iz 2011.: Zbog ove utakmice ga je kupio Real

SJAJNI HRVAT

VEĆ TADA JE BIO ZVIJER Englezi objavili video Modrića iz 2011.: Zbog ove utakmice ga je kupio Real

07. 05. 2022 - 10:23
0
Shares

Luka Modrić i Real Madrid igrat će finale Lige prvaka protiv Liverpoola 28. svibnja. Bit će to prilika za kapitena hrvatske reprezentacije da stigne do petog naslova u najprestižnijem nogometnom klupskom natjecanju, a s portala GiveMeSport podsjećanjem na video star 11 godina iz utakmice tadašnjeg Modrićevog kluba Tottenhama protiv Liverpoola tvrde da je upravo to bila utakmica koja je Modrića prodala u redove španskog velikana.

Navodi i da se 30 miliona eura koje je Real izdvojio za njega sada čini kao sitnica te da je Modrić u četiri godine nastupanja za Tottenham pružao blistave partije, a u posljednjoj je dokazao da je prerastao okruženje.

"Jedna od njegovih najboljih partija iz tog razdoblja viđena je u Tottenhamovom demoliranju Liverpoola s 4:0 u septembru 2011. godine", navodi se.

Modrića se u tom tekstu naziva veličanstvenim playmakerom koji je s loptom u nogama tjerao publiku na predviđanje što će se sljedeće dogoditi. Navijači Spursa znali su za što je sve zvijezda njihovog kluba sposobna, a u tekstu se tvrdi da su, premda nemaju uvid u transfer-politike klubova, Realovi čelnici bili oduševljeni majstorijama hrvatskog veznjaka s te utakmice.

"Na kraju krajeva, sljedeće godine je i postao nogometaš Reala", dodaje se.

Video možete pogledati OVDJE.

Učitaj još novosti