13. 01. 2022 - 20:57
Pogledajte Messijevu novu kuću u rodnom gradu. Evo zašto je...
907
Shares
Pogledajte Messijevu novu kuću u rodnom gradu. Evo zašto je zovu Tvrđava

ROSARIO

Pogledajte Messijevu novu kuću u rodnom gradu. Evo zašto je zovu Tvrđava

13. 01. 2022 - 20:57
0
Shares

Lionel Messi je u rodnom Rosariju podigao kuću vrijednu oko 5 miliona eura. Argentinski mediji o njoj pišu: "Monstruozno velika građevina s kinom, teretanom i desecima soba." Tvrđava, kako su je prozvali u argentinskom gradu, sagrađena je na imanju nastalom spajanjem tri zemljišta koja je Messi kupio u najbogatijem dijelu Rosarija zvanom Kentucky. 

Zdanje ima između 20 i 25 soba, kino dovoljno veliko da u njega mogu stati cijela Messijeva i obitelj njegove žene Antonele Roccuzzo. Tu su još teretana, podzemna garaža za 15 automobila te ogromna igraonica za djecu, koja zauzima cijeli zadnji kat Tvrđave. 

Messi i supruga opremili su je namještajem i ukrasili detaljima naručenima iz Izraela, Milana i Pariza. Kako bi zaštitili privatnost, od susjeda koji ima balkon iznad njihova bazena, na rubu posjeda posadili su tri velika drveta teksaške ebanovine, piše Index.hr. Gradnju kuće nadgledao je Messijev otac Jorge, a sada njegov sin sa suprugom i djecom ima raskošnu kuću za odmor u domovini kada dođe iz Europe.

Messi ima luksuznu kuću i u Barceloni. Još 2009. je za 5 miliona eura kupio vilu u Bellamaru, ekskluzivnom dijelu Castelldefelsa blizu glavnog grada Katalonije. Pretpostavlja se da je na adaptacije i preuređenja ovog objekta u idućih 12 godina potrošio više nego što je platio kuću. 

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ MESSIJEVU NOVU KUĆU

Učitaj još novosti