13. 01. 2022 - 20:12
EVO KO SU BRAT I SESTRE CRISTIANA RONALDA: Izvlačio ih je iz...
907
Shares
EVO KO SU BRAT I SESTRE CRISTIANA RONALDA: Izvlačio ih je iz PAKLA teških poroka, pronalazio im poslove, a evo kako su mu vraćali

RONALDOVA PORODICA

EVO KO SU BRAT I SESTRE CRISTIANA RONALDA: Izvlačio ih je iz PAKLA teških poroka, pronalazio im poslove, a evo kako su mu vraćali

13. 01. 2022 - 20:12
0
Shares

Cristiano Ronaldo ima dvije sestre i brata koji se često pojavljuju u medijima, ali zbog svojih loših postupaka

Iako najproslavljeniji fudbaler, Ronaldo je uvijek isticao koliko mu je važna porodica i često ih je stavljao na prvo mjesto.

Ronaldo ima i dvije sestre s kojima je jako blizak, Katiju (44) i Elmu (48), te brata Huga (47).

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elma Aveiro (@elma_oficial)

Katia i Elma imaju modni biznis u koji je Cristiano uložio i pomogao im da uspiju u biznisu.

Ronaldova sestra Elma voli izražavati svoje mišljenje, a menadžerku na Instagramu prati nešto manje od pola miliona ljudi. Završila je u mnogim svjetskim medijima 2020. kada je podijelila fotografiju na kojoj se Lionel Messi 'klanja' njenom bratu Cristianu.

"Ako nemaš porodicu, život će biti jako, jako težak", rekao je fudbaler 2015. u svom biografskom filmu 'Ronaldo'.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elma Aveiro (@elma_oficial)

Slavni Portugalac je tako sestru Katiju podržao i u muzičkoj karijeri koju je pokrenula 2005. pod umjetničkim imenom La Ronalda, a učestvovala je 2014. u rijaliti showu 'Survivor'.

Njegova sestra privukla je pažnju zadnjih mjeseci kada je tvrdila da je korona najveća prevara i nakon toga je završila u bolnici jer se zarazila koronavirusom i dobila upalu pluća.

"Uhvatio me vražji virus, pozitivna sam i bila sam u izolaciji. Imala sam slabe simptome i držala se svih mjera. Nažalost, prošlog petka sam dobila upalu pluća zbog prokletog virusa. Hospitalizirana sam i evo me. Sve ide dobro, oporavljam se uz pomoć Boga i divnog medicinskog osoblja. Neće me prokleti virus nastao na pohlepi ovoga svijeta natjerati da padnem", napisala je na Instagramu na kojem je prati 1.2 miliona ljudi.

Reklo bi se idiličan život. Međutim, kada se malo zagrebe po površini nije uvijek bilo sve tako sjajno kada je Ronaldo u pitanju i to zbog njegovog rođenog brata Huga. Naime, deset godina stariji brat uvijek je bio u sjenci mlađeg. Uspio je da izađe iz te sjenke 90-ih kada je kao jako mlad ušao u svijet opojnih sredstava i opijanja.

To je tada mnoge iznenadilo, jer je Hugo u to vrijeme često viđen i napolju kako igra fudbal sa starijima. Tada se isticao svojim fudbalskim umijećem. Koliko je znao s loptom odslikava i izjava predsjednika Maritima Karlosa Pereire, koji je naveo da je vjerovao da će Hugo napraviti mnogo veću karijeru nego Cristiano.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elma Aveiro (@elma_oficial)

Naime, braća su se dogovorila da kada Cristiano osvoji elitno takmičenje, Hugo će ostaviti opijate. Tako je bilo. Hugo je uz pomoć Cristiana ostavio poroke i danas je potpuno čist. Radi kao menadžer u muzeju u Madeiri, koji je posvećen njegovom bratu.

Učitaj još novosti