02. 01. 2022 - 14:00
OSAM GODINA JE VARAO ŽENU SA ŽENOM SVOG BRATA: 10 fudbalera...
907
Shares
OSAM GODINA JE VARAO ŽENU SA  ŽENOM SVOG BRATA: 10 fudbalera koji su VARALI supruge  i jurili djevojke saigrača!

OSAM GODINA JE VARAO ŽENU SA ŽENOM SVOG BRATA: 10 fudbalera koji su VARALI supruge i jurili djevojke saigrača!

02. 01. 2022 - 14:00
0
Shares

Mnogi fudbaleri tokom karijera obožavaju da govore kako vole klub za koji igraju, ljube njegov grb kad postignu gol i zaklinju im se na vjernost.

I mada smo često viđali da ta vjernost i nije baš tako iskrena, neki fudbaleri su postali nadaleko poznati i po tome što nisu bili vjerni svojim suprugama. Pred vama su 10 fudbalera o čijim prevarama se dugo pričalo!

Naravno, neki od najpoznatijih primjera otkriveni su u Engleskoj, gdje su tamošnji tabloidi uspjevali da saznaju neke vrlo živopisne priče...

Ryan Giggs

Jedan od najpoznatijih primjera je Ryan Giggs, legenda Manchester Uniteda. On jeste bio vjeran "Crvenim đavolima" tokom čitave njegove karijere, ali nije mogao da bude vjeran Stacey Cooke, svojoj tadašnjoj supruzi.

Giggs je zgrozio čitavu javnost kada se saznalo da je tokom osam godina varao ženu sa Natašom, suprugom njegovog rođenog brata Rodrija! Da sve bude luđe, Nataša je sama sve otkrila britanskim medijima 2011. godine i to kada je čula da se Ryan "zabavlja" i sa rijaliti zvijezdom Imogen Tomas. Tako je Giggs u jednom trenutku bio u vezi sa tri žene, a od supruge Stacey se rastao. Oni zajedno imaju dvoje djece, a britanski mediji su tvrdili da ga je razvod koštao 40.000.000 funti.

JOHN TERRY

I John Terry je 2010. godine imao aferu. On je suprugu Toni Pul prevario sa Vanesom Perončelo, koja je tada bila u vezi s njegovim saigračem iz Chelseaja, Vejnom Bridžom.

Ovo je jedna od najpoznatijih priča o prevarama u svijetu fudbala, a zbog skandala je izgubio kapitensku traku u reprezentaciji Engleske. Vanesi je navodno platio za pob,čaj, a onda i dan-danas poriče da mu je bila ljubavnica. Inače, Toni je Teriju sve oprostila i idalje su u braku. 

WAYNE ROONEY

Još jedna legenda Manchester Uniteda je poznata po prevari. On je još 2004. uhvaćen u skandalu sa prost*tutkama, a nakon što mu je supruga Kolin oprostila, britanski mediji su otkrivali da se njegovi odlasci drugim ženama tu nisu završili.

Mediji tvrde da je Runi svoju ženu varao i tokom njene trudnoće, a njih dvoje imaju četvoricu sinova i u braku su od 2008. godine.


THIERRY HENRY

Tjeri Anri je 2003. godine oženio englesku manekenku Kler Meri, ali taj brak nije dugo trajao. Legenda Arsenala je već 2007. potpisala razvod, a kao razlog za to pripisivalo se nevjerstvo Francuza.

Britanski tabloidi su pisali da je Anri prevario Kler sa Sejdi Hjulet, a navodno je tokom razvoda izgubio skoro 10.000.000 eura koje je morao da plati svojoj dotadašnjoj supruzi.

MICHAEL BALACK

Mihael Balak je sljedeći na listi, a prvi od dvojice koji se na njoj nalazi zbog optužbi bivšeg njemačkog fudbalera Kristijana Lela. Balak je 2008. oženio Simone Lambe, dugogodišnju djevojku sa kojom je dobio troje dece.

Ipak, već 2012. su se razveli, nakon što je Lel optužio Balaka da je spavao s njegovom devojkom Danijelom Auman.

MESUT OZIL

I Mesut Ozil je bio optužen od strane Lela, fudbalera sa kojim je svojevremeno bio saigrač. Ozil je bio u vezi sa njemačkom pjevačicom Mendi Kapristo, a u to vreme, Lel ga je optužio za neverstvo.

"Mesut je iskoristio svoju slavu i ugurao se u našu vezu. To nije u redu", pričao je Lel za "Bild". Ozil nikad nije potvrdio te priče, već je samo prijetio tužbom ukoliko bude bilo potrebe... 

ASHLEY COLE

Još jedna zvijezda Premijer lige nije uspejla da odoli nevjerstvu. Ešli Kol je svojevremeno prevario pjevačicu Šeril Kol, koju je varao sa čak tri žene.

Šeril mu je isprva oprostila, ali njihov brak nije potrajao, pa je 2010. pevačica podnijela zahtjev za razvod. 


PATRICE EVRA

Manchester United ponovo "vodi" na ovoj listi, pošto se posle Gigsa i Runija na njoj nalazi i Patris Evra. Francuz je danas poznat po svojim ludim video snimcima na društvenim mrežama, a 2013. je bio poznat po nečem drugom.
Evra je 2007. oženio Sandru, dugogodišnju devojku, da bi se šest godina kasnije saznalo za aferu sa Karlom Hau, "plejboj" modelom koja je tvrdila da joj je Francuz narednog jutra platio za njihove odnose.


FRANCK RIBERY

Frank Riberi je poznat po jednom vrlo ružnom skandalu. On je svojevremeno prešao u islam zbog svoje supruge Vahibe, ali 2010. godine je bilo otkriveno da je zajedno s kolegama iz reprezentacije Francuske spavao s pros.itutkom koja tada još nije imala ni 18 godina.

Riberi s Vahibom ima dvije ćerke i sina i ostali su zajedno uprkos takvom skandalu.

OLIVER KAHN

Na kraju, njemačka legenda Oliver Kan. Njegova priča stara je skoro 20 godina, kada je Kan šokirao javnost davne 2003. ostavivši suprugu Simonu u osmom mjesecu trudnoće.

Kan je to uradio zbog veze sa tada 21-godišnjom Verenom Kert. Ipak, ni to nije potrajalo, pa se Kan vratio bivšoj supruzi Simoni, da bi se ponovo rastali 2009. Dvije godine kasnije, Kan je sa novom djevojkom dobio sina...

Učitaj još novosti