02. 01. 2022 - 11:56
ŽENA MU ISPISALA SUDBINU KOJA GA JE OTJERALA U GROB: Rockyjev...
907
Shares
ŽENA MU ISPISALA SUDBINU KOJA GA JE OTJERALA U GROB: Rockyjev pulen je imao sve, a onda je uslijedio SUNOVRAT kakvom se nije nadao...

ŽENA MU ISPISALA SUDBINU KOJA GA JE OTJERALA U GROB: Rockyjev pulen je imao sve, a onda je uslijedio SUNOVRAT kakvom se nije nadao...

02. 01. 2022 - 11:56
0
Shares

Na današnji dan 1969. godine rođen je Tommy Morrison, jedan od najkontroverznijih boksera 21. vijeka.

Morrison je zajedno sa Silvesterom Staloneom glumio u petom djelu filma "Rocky", gdje je igrao Tommyja Guna.

Kao profesionalac ostvario je skor od 48 pobjeda (42 nokautom) i tri poraza, a vrhunac karijere doživio je 1993. godine kada je pobijedio Georgea Foremena.


Pozitivan na HIV, pa dokazano da ipak nije?!

Na vrhuncu karijere imao je sve, šampionski pojas, novac, slavu, filmsku ulogu iza sebe i stas koji je obarao žene s nogu. A onda mu je nezaštićen odnos sa jednom damom tokom se*sa srušio sve što je godinama unazad gradio. Sve se urušilo preko noći kada je saopšteno da je inficiran virusom HIV-a. Tada za njega počinje druga vrsta borbe koja će se tragično završiti, pisao je ESPN.

Prema sopstvenom priznanju čak i kada je ustavnoljeno da je zaražen HIV-om, Morrison je nastavljao da upražnjava nezaštićen se*s. Jednom prilikom je rekao da se na taj način ne prenosi virus, već samo u slučaju ako nezaštićen se*s upražnjavaju pripadnici g.j populacije, što je Božija kazna. Nije to bila jedina bizarnost i kontroverza u burnom životu koji je vodio.

Nakon njegove smrti portal "Sportscasting" objavio je tekst u kojem, prema tvrdnjama stručnjaka koji su se bavili njegovim slučajem, nikada nije imao HIV. Kako se navodi u tekstu bio je "lažno pozitivan".


Bivši bokserski šampion u teškoj kategoriji Tommy Morrison preminuo je u 44. godini. Neki će ga pamtiti kao još jednu „veliku bijelu nadu“ američkog boksa koja nikada nije ispunila očekivanja.

Za druge će zaista ostati šampion i čovjek koji je platio cijenu sopstvenim hirovima.

Svi će pamtiti njegov nadimak Djuk i tvrdnju da je rođak Johna Waynea. Hoolywood će ga pamtiti kao savršenog negativca. Boks ga sigurno nikada neće zaboraviti.

 

Učitaj još novosti