06. 12. 2021 - 11:34
Verstappen: Za mene ovo nije Formula 1!
907
Shares
Verstappen: Za mene ovo nije Formula 1!

VOZAČ RED BULLA

Verstappen: Za mene ovo nije Formula 1!

06. 12. 2021 - 11:34
0
Shares

Savršeni scenarij je ispisan uoči posljednje utrke Svjetskog prvenstva u Formuli 1. Naime, prije zadnje utrke u Abu Dhabiju na samom su vrhu bodovno izjednačeni Lewis Hamilton i Max Verstappen.

Britanac Hamilton pobijedio je u ludoj utrci ove nedjelje u Jeddahu nakon čega je rekao:

"Utrkujem se zbilja dugo, ali ova utrka je bila nevjerojatno teška. Pokušao sam ostati čvrst, ali i razuman u svemu. Morao sam upotrijebiti svoje kompletno iskustvo, zadržati bolid na stazi i ostati čist", rekao je Hamilton nakon što je pobijedio 103. put u karijeri.

Šokantna je bila kompletna Velika nagrada Saudijske Arabije, a tako su je doživjeli i sami protagonisti. Sedmerostruki svjetski prvak i najbolji posljednje četiri godine je dodao:

"Ponosan sam na cijelu momčad. Bilo je teško, ali smo izdržali. S mnogo toga smo se morali boriti u drugom dijelu sezone, ali uspijevamo. Ova staza je bila teška i psihički i fizički, ali ništa drugačije ni ne očekujemo u ovom trenutku. Sve se sjajno rasplelo, bilo je lijepo sudjelovati u svemu i zato najviše hvala apsolutno svima u našoj momčadi."

Dakako, Verstappen je bio nezadovoljan nedjeljnim raspletom.

"Dolazimo do toga da su u ovom sportu važnije kazne od same utrke. Za mene ovo nije Formula 1. Događalo se svašta na utrci, ali su se i dogodile mnoge stvari s kojima se ne slažem. Pokušao sam sve i dao sam najbolje od sebe. Došli smo do toga da će se o svemu odlučivati u Abu Dhabiju. Nadam se da će to biti dobar vikend za nas."

Učitaj još novosti