14. 08. 2020 - 17:29
ŠUMAHER SE BORI ZA ŽIVOT, ISPLIVALI DETALJI O NJEGOVOM...
907
Shares
ŠUMAHER SE BORI ZA ŽIVOT, ISPLIVALI DETALJI O NJEGOVOM ZDRAVSTVENOM STANJU: Za liječenje potrošili 40 MILIONA, ali...

Život mu se promijenio od 29. decembra 2013.

ŠUMAHER SE BORI ZA ŽIVOT, ISPLIVALI DETALJI O NJEGOVOM ZDRAVSTVENOM STANJU: Za liječenje potrošili 40 MILIONA, ali...

14. 08. 2020 - 17:29
0
Shares

Otkad je doživio nesreću na skijanju u Francuskoj, 29. decembra 2013. godine život Michael Schumachera se skroz promijenio. 

Uz teške povrede glave poznati njemački vozač prebačen je u bolnicu, nakon buđenja iz kome, u kojoj je dugo bio, o njegovom zdravstvenom stanju se malo toga zna.

UDARNA VIJEST IZ BOLNICE, MEDICINSKA SESTRA OTKRILA ŠTA JE SA ...

Ali evo šta je ipak poznato, brigu o njemu vodi njegova supruga Corinna. Malo kojem prijatelju je dozvoljena posjeta, a koji to pak mogu, ne pričaju o dešavanjima koje su zatekli ili vidjeli.

"Budite sigurn da je u najboljim mogućim rukama. Činimo sve kako bismo mu pomogli. Molim vas da shvatite Michaelovu želju da njegovo zdravstveno stanje bude privatna stvar", saopštila je porodica Schumacher prošle godine.

SCHUMACHEROV VELIKI PRIJATELJ IZGOVORIO REČENICU OD KOJE SU SVI ...

Ogromne količine novca za njegovo liječenje su izdvojene od 2013. godine, prema nekim informacijama do sada je uloženo 40 miliona dolara u borbi za ozdravljenje legende Formule 1.

Oko 15 članova osoblja se brine o zdravlju Schumachera, a on izdvaja 150.000 dolara sedmično. Troškovi jesu ogromni, ali vozač Formule 1 nema problema s tim, tokom svog radnog vijeka zaradio je ogromne količine novca, samo u 2020. godini njegovo bogatstvo je procjenjeno na 600 miliona dolara, što znači da može nastaviti sa skupocjenim tretmanima.

Učitaj još novosti