13. 08. 2020 - 18:20
JOŠ SAMO MALO I NEĆE IMATI GDJE DA IH PARKIRA Nakon jahte od...
907
Shares
JOŠ SAMO MALO I NEĆE IMATI GDJE DA IH PARKIRA Nakon jahte od šest miliona, kupio brutalan auto! Ronaldova nova zvijer u bojama Juventusa! Košta kao 'suho zlato' i vrijedi svakog centa

PORTUGALAC BAŠ UŽIVA U LUKSUZU

JOŠ SAMO MALO I NEĆE IMATI GDJE DA IH PARKIRA Nakon jahte od šest miliona, kupio brutalan auto! Ronaldova nova zvijer u bojama Juventusa! Košta kao 'suho zlato' i vrijedi svakog centa

13. 08. 2020 - 18:20
0
Shares

Nedavno je kupio jahtu vrijednu šest miliona eura, a "Corriere della Sera" piše kako je sada kupio i novi auto. Bila je to još jedna trofejna sezona za Cristiana Ronalda uprkos preranoj eliminaciji iz Lige prvaka.

Osvojio je s Juventusom naslov prvaka Italije, zabio je više od 30 golova, porušio nekoliko rekorda i na kraju se fino počastio superluksuznim poklonima koje obični smrtnici mogu samo sanjati.

Naime, prije nekoliko dana kupio je jahtu vrijednu šest miliona eura, a "Corriere della Sera" piše kako je sada kupio i novi auto i to ne bilo kakav već devet miliona eura vrijedan Bugatti Centodieci.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

On board????????

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Na svijetu postoji samo deset primjeraka ovog automobila, a ovaj koji je kupio ima i posebne, personalizirane preinake. Auto će mu stići tek krajem godine, a do tada će se morati zadovoljiti Ferrarijem, Rolls Royceom, BMW-om, McLarenom, starijom linijom Bugattija ili nekim trećim vozilom iz svoje garaže.

Inače, Centodieci je napravljen povodom 110. obljetnice Bugattija, maksimalna brzina mu je 380 km/k, a od 0 do 100 km/h stiže za 2.4 sekunde.

S obzirom da Ronaldo godišnje samo od ugovora zaradi 30 miliona eura, na šta se dodaju i prihodi od reklama, posebno od društvene mreže Instagram od koje je u prethodnoj godini inkasirao čak 47.800.000 eura! Jasno je da mu iznos koji mora da odvoji za Bugatti ne predstavlja baš nikakav problem.

Inače, Portugalac je poznat kao veliki ljubitelj luksuznih automobila. U svojoj kolekciji ima, između ostalog, Bugati Vejron, Bugati Čiron, Ferari F12, Mercedes-AMG S65 Kupe, Lamborgini Aventador, Rols-Rojs Gost, nekoliko modela Audija, Bentlija, Ferarija, Poršea... Čovjek jednostavno uživa u životu.

cristianoauto

.

christiano-ronaldo-car-collection-lamborghini-aventador

(Sport.ba)

Učitaj još novosti