16. 07. 2020 - 23:30
IMA LI NADE ZA SCHUMIJA 'Viđam se s njim kad god mogu, gledamo...
907
Shares
IMA LI NADE ZA SCHUMIJA 'Viđam se s njim kad god mogu, gledamo skupa utrke Formule 1'

JEAN TODT OTKRIO

IMA LI NADE ZA SCHUMIJA 'Viđam se s njim kad god mogu, gledamo skupa utrke Formule 1'

16. 07. 2020 - 23:30
0
Shares

Predsjednik Svjetske automobilističke federacije Jean Todt u dvodnevnom je posjetu Zagrebu. Boravak je iskoristio za sastanke s državnim vrhom, vodstvom HAKS-a i drugim sportskim dužnosnicima.

Govorilo se o sigurnosti na cestama, mogućnosti održavanja utrke WRC-a u Hrvatskoj, a u ekskluzivnom razgovoru za HRT otkrio je da, kad god može, i dalje provodi vrijeme s legendarnim Nijemcem, koji je 2013. teško stradao u skijaškoj nesreći.

schumacher-todt

"Jako sam sretan što sam tu. Ovo je moje prvo putovanje i posjet nakon što je počela pandemija covida-19. Naravno, putujemo oprezno, znamo da je virus još uvijek tu, još ima mnogo žrtava pandemije. Moramo biti jako oprezni i živjeti s virusom. Velika je prilika što sam tu u Zagrebu, nakon čega idem u Mađarsku, gdje se održava nova utrka Formule 1", rekao je Todt pa se osvrnuo i na Schumachera.

Od 2000. do 2004. Ferrari je osvojio sve - naslove u konstruktorskom poretku, a Michael Schumacher nanizao je pet svjetskih titula. Nakon skijaške nesreće 2013. svjetska javnost ne zna gotovo ništa o stanju slavnog Nijemca. Prošle godine baš je Jean Todt, njegov bivši šef i veliki prijatelj, u jednom intervjuu rekao da posjećuje Schumachera u njegovom domu i gleda utrke Formule 1 s njim. 

todt-schumi

"I dalje se viđamo. Naravno, kao što ste dobro i rekli, to je nešto veoma privatno. Volim Michaela, volim njegovu obitelj i s njima provodim vrijeme kad god mogu", rekao je Todt.

Učitaj još novosti