16. 06. 2020 - 11:36
PAMELA JE PRAVA ZVIJER U KREVETU, MOGLA JE 12 PUTA ZA NOĆ:...
907
Shares
PAMELA JE PRAVA ZVIJER U KREVETU, MOGLA JE 12 PUTA ZA NOĆ: Francuski fudbaler otkrio pikanterije iz braka s holivudskom zvijezdom

ADIL RAMI

PAMELA JE PRAVA ZVIJER U KREVETU, MOGLA JE 12 PUTA ZA NOĆ: Francuski fudbaler otkrio pikanterije iz braka s holivudskom zvijezdom

16. 06. 2020 - 11:36
0
Shares

Adil Rami i Andersonova bili su zajedno do prije godinu dana, a on je saigračima pričao da je najbolja žena u njegovom životu.

pamela

Ono što je gotovo sve najviše zanimalo, kakva je Pamela u krevetu i da li primjenjuje tehnike koje su u javnost dospjele kada je objavljen njen video s Tomijem Lijem, sada je poznato. Što zahvaljujući Ramiju koji se hvalio saigračima, što zahvaljujući Aleksanderu Kokorinu, koji je sve ispričao.

- Upoznao sam Ramija odavno, još dok je bio u vezi s Pamelom. U Soči je došao bez nje i imao je mnogo toga da nam ispriča. Naravno da su mnogi od nas željeli da čuju detalje. Pričao nam je da je to najbolja žena u njegovom životu i kako su znali da vode ljubav cijelu noć, pa čak i po 12 puta zaredom - otkrio je Kokorin.

1893475-profimedia0442927021-ff

FOTO: PROFIMEDIA

Ipak, nakon što su se rastali osamnaest godina starija holivudska zvezda nazvala ga je čudovištem i optužila za prevaru, pa čak i za fizički napad.

pamelaadil

- On je sve lagao. Kako je moguće ovako kontrolisati dva ženska srca i uma? Sigurna sam da ih je bilo još. On je čudovište. Kako sam mogla da pomognem tolikom broju ljudi, a da ne budem dovoljno mudra da pomognem sebi - pitala se Pamela nakon raskida, podsjeća Kurir.

Učitaj još novosti