25. 05. 2020 - 22:19
ISPLIVALA SNIMKA Messija uznemiravali ispred kamera, imao je...
907
Shares
ISPLIVALA SNIMKA Messija uznemiravali ispred kamera, imao je tek 18! NJEGOVA REAKCIJA JE APSOLUTNI HIT

MARCA OTKRILA

ISPLIVALA SNIMKA Messija uznemiravali ispred kamera, imao je tek 18! NJEGOVA REAKCIJA JE APSOLUTNI HIT

25. 05. 2020 - 22:19
0
Shares

Španski list Marca iskopao je u nedjelju doista bizarnu snimku koja datira iz 2005. godine, a na kojoj možemo vidjeti kako Lionela Messija domaćini emisije 'No hay 2 sin 3' opetovano uznemiravaju, hvataju za stražnjicu, pa čak i pipkaju za spolovilo.

Ponajboljem nogometašu svih vremena tada je bilo samo 18 godina, pa iako niti u jednom trenutku nije digao glas i protestvovao protiv takvog ponašanja, snimka jasno dočarava da mu je itekako bilo neugodno i da takvo nastranje na njegove intimne dijelove tijela nije smatrao duhovitim.

Vjerovatno je Messi u tome trenutku sam sebe tješio da je sve to samo šala budući da je emisija bila humorističnog karaktera, ali je teško zamisliti da bi Argentinac takvo ponašanje danas dopustio.

Inače, show No hay 2 sin 3 trajao je samo tri sezone na argentinskom Kanalu 9, a Messi je u emisiju bio pozvan kao gost budući da je upravo tih mjeseci s Barcelonom potpisao svoj prvi seniorski ugovor. 

Izuzmemo li hvatanje za stražnjicu prilikom njegova ulaska u studio (3:40), jedan od gorih trenutaka u emisiji vidjet ćete na 5:40.

Učitaj još novosti