25. 05. 2020 - 22:33
NAJLJEPŠE JE KOD BOSANCA Zna Ronaldo kamo će: Uživao u...
907
Shares
NAJLJEPŠE JE KOD BOSANCA Zna Ronaldo kamo će: Uživao u Džekinom baru u Dubrovniku

PODSJEĆANJE NA APRIL 2019.

NAJLJEPŠE JE KOD BOSANCA Zna Ronaldo kamo će: Uživao u Džekinom baru u Dubrovniku

25. 05. 2020 - 22:33
0
Shares

Edin Džeko (34) polako se približava kraju nogometne karijere i planira život nakon što se povuče s travnatih terena. Bosanskohercegovački napadač koji igra za Romu rado je viđen gost u Dubrovniku, gdje je izgradio i kuću na Babinu Kuku.

Prošle godine otvorio je i kafić i nargila bar Ritual na Lapadu, a u tome mu je pomogao ugostitelj Miho Obradović (37), gradski vijećnik HNS-a, piše 24sata.hr.

- Više od deset godina dolazim u Dubrovnik. Prije nekoliko godina kupio sam kuću u blizni. Kad završim karijeru, to će vjerojatno, uz Sarajevo, biti mjesto gdje ću najviše provoditi vrijeme - rekao je Džeko.

Gost mu je, nedugo nakon otvorenja, bio i jedan od najpoznatijih svjetskih nogometaša Cristiano Ronaldo (35), otkrio je list Liberation. Portugalska megazvijezda navratila je do Lapada s lijepom zaručnicom Georginom Rodríguez (26). Bilo je to u aprilu prošle godine.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

???????? Cuando una amiga me dice: por ahí viene tu marido, actúa normal. Yo:

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on

Ronaldo je na jugu Hrvatske boravio tri dana i mamio pozornost medija i stanovnika gdje god se pojavljivao.

2

foto: Grgo Jelavic/PIXSELL

"Dovoljno je reći da je Ronaldo uživao u Džekinu baru kako biste shvatili kako si je Edin priskrbio stroj za stvaranje novca kad završi karijeru", pišu Francuzi, a prenosi agencija Xinhua.

Ovo turističko središte na Jadranu nisu zaobišle ni druge zvijezde iz svijeta sporta. Prije tri godine tamo je bio bek Real Madrida Marcelo (32), kao i NBA zvijezde Blake Griffin (31), DeAndre Jordan (31) i Reggie Bullock (29).

3

foto: Facebook Miho Obradović, Senijad Ibričić i Edin Džeko na otvorenju bara

4

foto: Grgo Jelavic/PIXSELL

5

foto: Instagram/MICHAEL DALDER/REUTERS/PIXSELL

Učitaj još novosti