16. 05. 2020 - 19:51
"Stražario sam ispred toaleta dok je imao odnos s jednom od...
907
Shares

ISPOVIJEST O NESTAŠLUCIMA MIKE TYSONA

"Stražario sam ispred toaleta dok je imao odnos s jednom od najljepših žena svijeta. A šta je tek radio dok je bio u zatvoru..."

16. 05. 2020 - 19:51
0
Shares

Rory Holloway objavio je knjigu u kojoj otkrivao zanimljive detalje vezane uz karijeru Mike Tysona, a koji i nekoliko desetljeća nakon njegovih zadnjih borbi ostaje planetarna ikona boksa. Osim što je u jednom ulomku pisao o tome da je malo nedostajalo ne bi li pretukao Michaela Jordana na jednoj zabavi, posebno je opisao ljubavni čin koji je imao s poznatom manekenkom...

Američki mediji opet se bave likom i djelom legendarnog Tysona, vade se dijelovi iz objavljenih autobiografija koji možda i nisu toliko poznati.

"Bila je nekakva zabava u New Yorku i vidio sam da Mike razgovara s nekom lijepom djevojkom. Nisam znao o kome je riječ, ali vidio sam da su zajedno otišli do toaleta. Kako sam ja uvijek morao paziti da Mike ne napravi nekakvu glupost, otišao sam za njima da vidim šta se događa", opisao je njegov menadžer u knjizi i nastavlja:

"Čuo sam da su se već upustili u razmjenjivanje strasti pa sam ostao ispred toaleta i svim ljudima govorio da odu na drugi jer je ovaj zauzet. Znate, ta djevojka bila je Naomi Campbell", ispričao je Holloway.

miketysonnaomi

"Kad sam ga došao posjetiti u zatvor, čuvari su mi rekli da ne mogu doći do njega, jer da veliki broj djevojaka stoji u redu ne bi li ga vidjele. U zatvoru je imao više žena nego dok je bio vani", otkriva u knjizi.

U ovoj knjizi ponovljena je i zgoda koju je imao s Bradom Pittom. Mike je bio pred razvodom s Robin Givens, s kojom je bio u braku u osamdesetima...

"Kad je ušao u kuću, vidio je da mu supruga nije sama. Prvo je mislio da je u društvu djevojke, jer je vidio dužu plavu kosu. Kasnije je skužio da je to Brad Pitt. Izraz lica mu je izgledao kao da je na odlasku s ovog svijeta. Molio je Tysona da ga ne ubije i ovaj ga je pustio iz kuće. Ovaj je pobjegao glavom bez obzira!".

4703634

Mike Tyson i njegove zgode nikad neće biti zaboravljene, a pitanje je i kad će biti ekranizirane...

Učitaj još novosti