18. 05. 2020 - 09:46
RONALDO OBOŽAVA LJUTE MAŠINE, IMA TRI FERARIJA, LAMBORGINIJA,...
907
Shares
RONALDO OBOŽAVA LJUTE MAŠINE, IMA TRI FERARIJA, LAMBORGINIJA, ROLS ROJSA I DVA BUGATIJA Vrijede 18 MILIONA EURA, a čekajte da vidite šta imaju ostali sportisti

RONALDO OBOŽAVA LJUTE MAŠINE, IMA TRI FERARIJA, LAMBORGINIJA, ROLS ROJSA I DVA BUGATIJA Vrijede 18 MILIONA EURA, a čekajte da vidite šta imaju ostali sportisti

18. 05. 2020 - 09:46
0
Shares

Uz popularnost, koju bavljenje vrhunskim sportom nosi sa sobom, gotovo obavezno idu i stautsni simboli, jer ne možeš "ležati na milionima", a voziti neki skroman auto. Dobro, možeš, ali će onda da te gledaju s podsmjehom.

Odatle u garažama poznatih i popularnih sportista leže ljute mašine. Toliko ljute da vas glava zaboli. Naravno i skupe. Da bol u glavi bude još veći. Nesumnjivo je razlog za tako nešto i strast prema brzoj vožnji, onaj omamljujući i očaravajući miris beznina i zvuk moćnih mašina, ali ipak verujemo da veći broj puni svoje garaže kako bi pokazali da mogu.

2092615-profimedia0316285373-ff

Portugalac Kristijano Ronaldo, po mnogima najbolji fudbaler današnjice, u svom voznom parku pored ostalih automobila ima i tri Ferarija, Lamborginija, Rols Rojsa, a za jednog od va Bugatija može da se pohvali da je jedan od ukupno deset vlasnika na cujelom svijetu. Vrijednost njegovih mašina je oko 18 miliona eura.

screenshot-6

Čuveni bokser Flojd Mejveter posebno je napaljen na ljute mašine, a njegov vozni park sadrži veliki broj eksluzivnih i veoma skupih četvorotčkaša. Rols Rojs, Buagti, Ferari... to su mu očigledno tri omiljene marke mašina, a porcena je da mu vozila vrede više od 22,5 miliona evra, pa bi se moglo reći da vodi u trci sa Ronaldom.

NBA zvezda Lebron Džejms takođe je pri vrhu liste najvrednije kolekcije automobila. Porše 911 turbo S, Hamer H2, Ferari F430 spajder i Majbah 57S samo su neki od primeraka kojima se diči, ali mu je omiljena zve Lamborgini Aventador. Suma sumarum - nešto preko pet miliona evra.

screenshot-7

screenshot-8
Za kraj smo namjerno ostavili legednu engleskog fudbala Džordža Besta, čovjeka pozantog po ludorijama van terena, koliko i majstorijama na njemu. A posebnu strast gajio je prema automobilima. Bespredmetno je pričati koju vrijednosti imaju njegove mašine, ali je sjajno uporediti dokle se odmaklo u izgledu najskupljih vozila na svijetu.

screenshot-9


Sport.ba/Kurir

Učitaj još novosti