07. 01. 2020 - 23:48
OVO JE NAJVEĆA TAJNA DINE RAĐE: Uzeo bebu bez roditelja sa...
907
Shares
OVO JE NAJVEĆA TAJNA DINE RAĐE: Uzeo bebu bez roditelja sa samo 3 mjeseca života i ODGOJIO GA KAO O SVOG SINA! Evo ko je taj mladić danas!

OVO JE NAJVEĆA TAJNA DINE RAĐE: Uzeo bebu bez roditelja sa samo 3 mjeseca života i ODGOJIO GA KAO O SVOG SINA! Evo ko je taj mladić danas!

07. 01. 2020 - 23:48
0
Shares

Legendarni hrvatski košarkaš Dino Rađa otkrio je neke nepoznate detalje iz svog života.

Dino Rađa otkrio kako se 27 godina brine o dječaku čiji je zauvijek napustio ovaj svijet u ratu.
Rađa je gostovao na HRT-u, pa je otkrio kako se 27 godina brine za jednog dječaka iz Vukovara .
"Ne volim o tome pričati jer to radim iz svog gušta, a ne da bih se pohvalio u javnosti... Ali imam jedno dijete iz Slavonije kojemu je otac preselio prije nego što se rodio, u Vukovaru. Ima 27 godina, taj momak, čovjek, ja njega doživljavan kao svoje dijete. Otpratio sam ga od trećeg mjeseca života do danas. Doktor je i to je i veliki ponos... On je moj. Ima još ljudi kojima sam plaćao operacije u Americi, djece koju pomažem školovati", ispričao je Rađa u emisiji.

dino-rada

Ispričao je i kako je posjetio Antu Gotovinu dok je ovaj bio u iza rešetaka.

"Pa on je jedna jako intrigantna ličnost i mene je uvijek zanimao taj njegov lik i djelo. Zapravo, mene je oduvijek zanimala povijest. Kad sam bio klinac, kad sam bio u osnovnoj školi, htio sam biti profesor povijesti", kazao je Rađa, dodavši:

"Jednostavno me zanimalo, ... Dobio sam priliku, preko jednog prijatelja, upoznati ga. Nismo se znali prije, osim preko medija, trebalo je njega pitati za dozvolu. Nakon razgovora s njim, jednostavno sam stekao dojam o njemu da čovjek ne može biti loš, da je on profesionalni vojnik. I film koji je izašao nedavno mislim da puno toga govori, mislim da ga dobro oslikava. Strašan je utisak ostavio na mene, profesionalca, baš pravog vojnika".
Izvor: sportsport.ba

Učitaj još novosti