27. 11. 2019 - 18:41
LEWANDOWSKI SE NUDIO ZVEZDI ZA SMIJEŠNU SUMU, A ONI NISU...
907
Shares
LEWANDOWSKI SE NUDIO ZVEZDI ZA SMIJEŠNU SUMU, A ONI NISU HTJELI NI DA ČUJU: Razbio ih je sinoć, a ovo o njemu malo ko zna

SJAJNI POLJAK

LEWANDOWSKI SE NUDIO ZVEZDI ZA SMIJEŠNU SUMU, A ONI NISU HTJELI NI DA ČUJU: Razbio ih je sinoć, a ovo o njemu malo ko zna

27. 11. 2019 - 18:41
0
Shares

Robert Lewandowski odigrao je odličan meč protiv Crvene zvezde, a malo je poznato da se upravo ovaj fudbaler prije 10-tak godina sam nudio crveno-belima.

Poljak je doslovce razbio Crvenu zvezdu na Marakani sa četiri gola za svoj Bayern.

61773637-lewandowski-coutinho

Dao je sve od sebe da postigne još golova, kao da mu je bilo malo što je čak četiri puta zatresao mrežu šampiona Srbije.

A možda je imao i poseban motiv za tako nešto.

lewandowski

FOTO: PROFIMEDIA

Naime, ono što je uvijek zanimljivo jeste priča o njegovim počecima kada je mogao da zaigra i za Crvenu zvezdu.

Preporučio ga je Mirko Poledica, koji je igrao za Legiju kada i Lewandowski, zvao je čelne ljude Crvene zvezde da ga dovedu jer u Legiji nije imao mjesta, ali u redovima crveno-bijelih nisu htjeli ni da čuju, piše Kurir.

marakana-zvezda

Poledici su rekli da Poljak koji ne može da igra u Legiji, ne može igrati ni u Crvenoj zvezdi, a govori se da bi tada pristao i na ugovor od 1.000 eura mjesečno.

Odabrao je Znič u trećoj ligi, da bi se kasnije golovima preporučio Lechu, potom Borussiji iz Dortmunda, a sada i Bayernu.

Učitaj još novosti