21. 11. 2019 - 08:40
KOLIKO BI DANAS VRIJEDIO "PRAVI" RONALDO: Messi i Cristiano su...
907
Shares
KOLIKO BI DANAS VRIJEDIO

KOLIKO BI DANAS VRIJEDIO "PRAVI" RONALDO: Messi i Cristiano su za njega MALE BEBE!

21. 11. 2019 - 08:40
0
Shares

Svi smo se čudili nevjerojatnom iznosu od 222 miliona eura koliko je PSG predprošlog ljeta platio Barceloni za Neymara.

Kada vidimo koliko su procijenili da bi danas vrijedio čuveni Brazilac Luis Nazario de Lima, poznatiji kao Ronaldo, onda možemo reći da su i Neymar i Cristiano Ronaldo 'male bebe' za ovog nogometaša.

dt-common-streams-streamserver

Svi koji su imali čast gledati (pravog) Ronalda, brazilskog napdača koji je nosio dres Cruzeira, PSV-a, Barcelone, Intera, Reala, Milana i Corinthiansa, naravno i brazilske nogometne reprezentacije s kojom je bio i svjetski prvak, reći će da je upravo on igrač koji je (bio) najbolji na svijetu.

maxresdefault

No, vremena se mijenjaju, pa posljednjih desetak godina nogometni svijet priča (samo) o Lionelu Messiju i Cristianu Ronaldu, što je i razumljivo jer upravo se uz njih dvojicu vežu najveća primanja u svijetu nogometa.

Ipak, tvrtka Play Raitngs primila se nezahvalnog posla i pokušala izračunati koliko bi Brazilac Ronaldo vrijedio danas.

546e6dfd-70d4-4330-aa97-6682b0765237-ronaldo

Brazilac je ponikao u Sao Cristovau, a nakon Cruzeira stigao je u Europu i potpisao za PSV.

Godine 1996.za 15 milijuna eura kupila ga je Barcelona, a samo godinu dana kasnije prešao je za 28 milijuna eura u Inter. Najveću cijenu koju je Ronaldo ostvario jeste 46 milijuna eura koju je Real Madrid platio za njega na ljeto 2002. godine Interu.

ronaldo-luiz-nazario-de-lima

Nakon pet sezona među 'kraljevima', Ronaldo je napravio transfer u AC Milan, a karijeru je zaključio u brazilskom Corinthiansu.

Zahvaljujući istraživalju Play Ratingsa saznali smo koja bi bila cijena Ronalda da igra danas kao što je to radio u najboljim danima. Prema njihovom istraživanju Inter bi danas mogao zaraditi nevjerojatnih 433 milijuna eura da u svojim redovima ima Ronalda na vrhuncu karijere.

328212

Učitaj još novosti