05. 05. 2024 - 09:36
NEĆE MU SE SVIDJETI: O jednom dijelu života Ibrahimović ne...
907
Shares
NEĆE MU SE SVIDJETI: O jednom dijelu života Ibrahimović ne želi razgovarati, priča je sad procurila

NEĆE MU SE SVIDJETI: O jednom dijelu života Ibrahimović ne želi razgovarati, priča je sad procurila

05. 05. 2024 - 09:36
0
Shares

Legendarni Zlatan Ibrahimović izbjegava priču o svom privatnom životu, a rijetko se u javnosti pojavljuje i sa svojom partnericom Helen Segar. 

Njih dvoje su više od 20 godina zajedno, ali nisu u braku. Kako je i Zlatan rekao, zaprosio ju je, ali ga je Helen odbila i nije više pokušavao. 

Njih dvoje su u sretnoj vezi, privatni život čuvaju daleko od očiju javnosti, ali malo ko zna da je prije veze s Helen, Zlatan bio vjeren. 

Bio je u vezi sa djevojkom po imenu Mia Olhage, koja je radila kao konobarcia dok je bio fudbaler Malema, a zajednički život su započeli kad je prešao u Ajaks. 

- Bio je stidljiv, cijeli dan je sjedio u kafiću kako bi mi pravio društvo. Nisam imala pojma ko je, svidio mi se kao osoba - ispričala je Mia u jednom od intervjua. Nije to dugo trajalo, pošto su se razišli nedugo posle njegovog dolaska u Nizozemsku. 

Razlog za raskid je bila njena želja da se vjenčaju, a umjesto toga su raskinuli 2001. godine. 

- Kada mi je rečeno da bi trebalo da se venčamo kroz godinu dana, prekinuo sam vezu. Nisam je oženio, jer želim u brak da uđem kada to budem želio, ne zato što je nekome to lijepo - otkrio je Ibrahimović jednom prilikom.

Rijetko je spominjao, ali je u tom periodu u Nizozemskoj bila jedna od tema.

Tako je u jednom intervjuu upitan za ljubavni život.

- Želim da budem sam, ne želim nikakvu vezu. Da to hoću i dalje bih bio sa Miom -  odgovorio je Zlatan tada. 

Ona sada živi daleko od očiju javnosti u Švedskoj i ima dvoje djece. Zlatan je sa Helen i njihov ljubavni život također je idiličan.

Učitaj još novosti