26. 01. 2023 - 13:59
Novak se potpisao na srpsku zastavu na kojoj je njegova slika...
907
Shares
Novak se potpisao na srpsku zastavu na kojoj je njegova slika s vukom, ali i težak blam na ćirilici

Novak se potpisao na srpsku zastavu na kojoj je njegova slika s vukom, ali i težak blam na ćirilici

26. 01. 2023 - 13:59
0
Shares

Novak Đoković hita ka 10. jubilranoj tituli na Australijan openu, a posljednje dvije partije protiv Aleksa de Minora i Andreja Rubljova u osmini finala i četvrfinalu, ulivaju nadu da je povreda prošlost i da Novaka nema ko da zaustavi do 22. Grend slem titule.

U to vjeruju u kladionice, pa su kvote za završnicu AO nešto što tenis ne pamti.

Ima Novak i veliku podršku u Melburnu. Mnogi su došli iz svih krajeva Australije, ali i čitavog svijeta da bodre Novaka, posebno nakon svega što mu se desilo prije godinu dana u Australiji, kada je deportovan iz zemlje jer nije vakcinisan protiv ko*ona virusa.

Mnogo je naših iseljenika koji žive u Melburnu, a koji se trude i da budu originalni i da svojim rekvizitima privuku pažnju fotoreportera, pa i samog Novaka, da im na kraju meča pokloni neki suvenir u vidu svoje opreme ili peškira Australijan opena.

Jedna navijačica je uspjela u tome, Novak joj se potpisao na zastavu i poklonio joj je peškir, a ona se potrudila i uspjela je da mu privuče pažnju zastavom.

U pitanju je srpska zastava, na kojoj je odštampala Novakovu fotografiju sa vukom, uz reči koje su odštampane na engleskom, ali i na srpskom na ćirilici.

Na engleskom je pisalo "We run with the wolf" - dok je na srpskom napravljena štamparska greška. Naime, pošto je tekst na ćirilici, neko je verovatno prilikom konvertovanja sa latinice u ćirilicu umjesto slova Đ ostavio "Dj", pa je pisalo "RoDJena s vukovima", na ćirilici, a greška je bila i što je poslije slova s stavljen apostrof.

profimedia-0751586303-830x0

Učitaj još novosti