09. 01. 2023 - 19:34
TREBAO JE BITI NOVI CRISTIANO RONALDO, A PROPAO JE KAO RIJETKO...
907
Shares
TREBAO JE BITI NOVI CRISTIANO RONALDO, A PROPAO JE KAO RIJETKO KO: Preko Instagrama saznao da ima drugo dijete, potrošio 5.000 eura da je izbaci iz Big Brothera

JESE

TREBAO JE BITI NOVI CRISTIANO RONALDO, A PROPAO JE KAO RIJETKO KO: Preko Instagrama saznao da ima drugo dijete, potrošio 5.000 eura da je izbaci iz Big Brothera

Index.hr
09. 01. 2023 - 19:34
0
Shares

Trener Ankaragucua nije više znao što da napravi kako bi razbudio svoju letargičnu momčad na gostovanju kod Alanyaspora. U 63. minuti pogledao je prema klupi i s nje digao španjolskog napadača i ubacio ga u igru. Ni minutu kasnije on je fantastično ušao na povratnu loptu s lijeve strane i zakucao je pod gredu za vodstvo 1:0 Ankaragucua, koji je na kraju pobijedio 2:0.

Bio je to peti gol u 16. nastupu Jesea Rodrigueza za slabašni turski klub u koji je došao prošlog ljeta iz Las Palmasa kao slobodan igrač. S 29 na leđima, u godinama kad su brojni napadači u naponu snage, jedna od najvećih nada španjolskog nogometa golove zabija, i to ne prečesto, u turskoj ligi u kojoj će se boriti za ostanak.

To je pomalo tužan epilog karijere koja je prema svim očekivanjima i nadama trebala biti jedna od najvećih u povijesti španjolskog nogometa. No postala je prosječna, da ne upotrijebimo neku težu riječ, a obilježili su je filmski incidenti i skandali prema kojima je na primjer sve što je u životu radio Mario Balotelli čista kamilica.

Novi Cristiano Ronaldo
Bila je 2007. godina kada je 14-godišnji Jese briljirao u lokalnom klubu Huracanu na Kanarskim otocima, gdje se i rodio. Barcelona, Espanyol, Mallorca i brojni drugi klubovi čuli su da na Kanarima neki klinac ruši rekorde i došli su ga gledati, kao i veliki Real Madrid. Interes je bio golem, a Jese je odabrao Real Madrid, u kojemu su od njega jako puno očekivali.

Real ga je priključio omladinskoj školi, a prvu seniorsku utakmicu odigrao je 2011. godine kao 18-godišnjak za Real Madrid Castillu u trećoj španjolskoj ligi. U toj utakmici asistirao je za jedan gol i novinari koji prate Real napisali su da u Realovoj omladinskoj školi igra novi Cristiano Ronaldo.

Tog ljeta na američku turneju ga je s prvom momčadi poveo Jose Mourinho te je protiv LA Galaxyja odigrao i prvu utakmicu za seniorsku momčad. Po povratku u Španjolsku Mourinho ga je vratio u drugu momčad, ali ga je ubrzo stavio u prvu u jesen 2011. za utakmicu Kupa kralja protiv Ponferradine. U igru je ušao baš umjesto Cristiana Ronalda.

Mourinho ga uveo u prvu momčad
Sve je bilo spremno za veliku karijeru, ali 11 godina kasnije Jese Rodriguez nalazi se u turskom Ankaragucuu, u koji je stigao preko Reala, PSG-a i Premier lige. U nekom boljem životu Jese bi sad bio u većem klubu i zarađivao milijune, ali je u epskih 11 godina proživio nešto što ljudi ne bi proživjeli u deset života i, doslovno, dobro da je uopće živ.

Iako su ga kao klinca hvalili svi, od trenera u drugoj momčadi do novinara, za Jesea nije bilo puno mjesta u prvoj Realovoj momčadi. Mourinho je rekao da druga momčad igra drukčiji stil nogometa od prve te da Jese igra na poziciji koja u njegovoj momčadi ne postoji.

No Mourinho ga je polako počeo uvoditi u prvu momčad, za koju je odigrao ukupno 94 utakmice i zabio 18 golova, da bi u ožujku 2014. stvari krenule nizbrdo. Na utakmici osmine finala Lige prvaka protiv Schalkea u sudaru sa Seadom Kolašincem otišli su mu križni ligamenti i morao je pauzirati devet mjeseci.

Zaiskrilo je, i to doslovno, i u privatnom životu. Tjedan dana nakon što je polomio ligamente, Jese je jedva izvukao živu glavu iz stana koji je planuo nakon što je plin procurio i zapalio se. Jese se izvukao bez ikakvih posljedica. Taj ožujak 2014. bio je vrlo slikovit mjesec u njegovu životu jer je tad objavio dva reggaeton singla u suradnji s DJ-em koja su dobila katastrofalne kritike.

Sasvim neočekivano, taj dvojac imena Big Flow raspao se u jesen te godine, a Jese je nastavio solo glazbenu karijeru pod imenom 'Jey M. Ona nogometna nije išla baš najbolje jer pod vodstvom Zinedinea Zidanea se baš nije naigrao. Iako je osvojio dvije medalje pobjednika Lige prvaka, Jese je karijeru u Realu završio u ljeto 2016., kad ga je za 25 milijuna eura kupio PSG.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by AURAH RUIZ (@aurah.ruiz)

Preko Instagrama saznao da ima drugo dijete
Baš u to vrijeme njegova bivša djevojka Melody Santana, s kojom je 2012. dobio sina Jesea Juniora, javila mu je da s njom ima još jedno dijete. Kako mu je javila? Tako što je na Instagramu objavila fotografiju novorođenčeta uz hashtagove #našsinjeovdje i #jeserodriguez.

Sve to ne bi bio prevelik problem da Jese u to vrijeme nije bio sa španjolskom reality zvijezdom Aurom Ruiz, s kojom se preselio u Pariz. No drugo dijete s bivšom djevojkom uskoro je postalo najmanji Jeseov problem.

Iako je stigao kao ozbiljno pojačanje, Jese se nije snalazio u PSG-u, ali jest u vezi s Aurom, s kojom je 2017. dobio sina Nyana. U PSG-u je igrao malo ili nimalo, bio je i ozlijeđen i u siječnju 2017. otišao je na posudbu u Las Palmas. Na kraju sezone PSG ga je posudio Stoke Cityju i sirotoj Aurah tu je prekipjelo.

Nikako joj se nije išlo u kišni i tmurni Stoke, pa je tužila Jesea na sudu zbog zanemarivanja djeteta, kako je protumačila njegov odlazak u Englesku. Iako se prikazivala kao brižna majka, Aurah se potom prijavila u Celebrity Big Brother pa joj je tužba protiv Jesea ubrzo propala.

Potrošio 5000 eura da je izbaci iz Big Brothera
Jese je u Stoke stigao 16. kolovoza 2017. Iako je odradio samo jedan trening, Mark Hughes ga je stavio u početnu postavu protiv Arsenala i Španjolac mu se odužio golom za pobjedu 1:0. Aurah je za to vrijeme u Big Brother kući provela 71 dan, nakon čega je izbačena većinom glasova gledatelja, ali nije imala pojma da je "većina glasova gledatelja" bio Jese Rodriguez.

Ohrabren sjajnim startom u Stokeu, došao je na fantastičnu ideju da potroši 5000 eura na glasanje u Big Brotheru SMS porukama i tako se osveti Auri za tužbu. Ona je njega potom javno prozivala da i dalje zanemaruje njihovo prerano rođeno dijete iako je Jese redovito odlazio iz Stokea u Las Palmas kako bi bio s njim.

Španjolac se u međuvremenu posvađao sa svima u Stokeu, a u siječnju 2018. je ostavio Auru, i to preko Instagrama. Uslijedilo je prepucavanje preko društvenih mreža, ali se par definitivno razišao. Jese je u međuvremenu otišao na posudbu u Betis pa u Sporting, da bi se u ljeto 2020. vratio u PSG, za koji je odigrao jednu minutu i dobio medalju za naslov prvaka.

PSG s njim izgubio živce
Jese nije zaboravio da ga je Aurah tužila, pa je odlučio učiniti isto 2020. godine te ju je tužio zbog zlostavljanja i omalovažavanja jer mu je stalno prigovarala da se ne brine o djetetu. Jese je za Auru tražio tri do pet godina zatvora. Pobijedio je na sudu, ali je Ruiz dobila kaznu od samo devet dana humanitarnog rada.

Po izlasku iz sudnice Jese i Aurah su se pred fotoreporterima zagrlili i poljubili te tako obznanili svima da su ponovno zajedno. U studenom 2020., u jeku pandemije, Jese je otišao na Kanare kako bi proslavili njezin 31. rođendan. Na Instagramu su osvanule njihove fotografije u društvu drugih ljudi, što je razbjesnilo vodstvo PSG-a jer se Jese nije držao epidemioloških mjera.

Malo je reći da ih je blago kršio jer ga je Aurah dva dana nakon rođendana uhvatila u njihovoj kući kako ševi njezinu prijateljicu Amar Rocio. Bijesna Aurah oboje je počela naganjati šipkama po dvorištu, a nakon što su Jese i Amar pobjegli, Aurah je pobacala sve što joj se našlo na putu u bazen.

Da joj se osveti, Amar je na društvenim mrežama objavila snimku na kojoj ju Jese vrijeđa, a prijetila je i objavom snimke na kojoj se Amar i Jese seksaju u jednom noćnom klubu. Očajna zbog svega što joj se događa, Aurah je poslala sve k vragu i prijavila se u još jedan reality, ovaj put španjolski La Casa Puerta.

Nazvao ju je u emisiju uživo
Starleta je u toj emisiji govorila o svojoj nesretnoj vezi s Jeseom te se šokirala nakon što je on nazvao uživo u studio i rekao joj da vidi da nije sretna te joj se uplakanoj, pred milijunskim auditorijem, ispričao zbog svega što joj je napravio. No razumijevanja nisu imali u PSG-u, kojemu je evidentno prekipjelo sa Španjolcem, pa su mu 6. prosinca 2020. otkazali ugovor i Jese je ostao bez kluba.

7592db93-1fe2-4a54-b6f1-f98ea0413fbd

Aurah ga je nakon javne isprike uzela natrag, a isto je učinio i Las Palmas, koji ga je 1. veljače 2021. doveo kao slobodnog igrača. No idila s Aurom kratko je trajala jer je Jese ubrzo snimljen kako tetura po cesti nakon što ga je navodno netko pregazio. Svjedoci su rekli da je za volanom bila ženska osoba koja je izgledala isto kao Aurah Ruiz, ali par je ubrzo demantirao da se nešto takvo dogodilo.

Vjenčali se prošlog ljeta
I tako, nakon sudskih tužbi, dvoje djece, naganjanja šipkama, varanja, javnog prozivanja i ispričavanja, Jese i Aurah zaključili su da su idealni jedno za drugo. Rodriguez ju je u veljači prošle godine zaprosio, a ona je presretno rekla "da" i sve potom, naravno, objavila na Instagramu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by AURAH RUIZ (@aurah.ruiz)

Par se vjenčao u lipnju prošle godine, a krajem prosinca Aurah je objavila da čeka Jeseovo šesto dijete. Njihov prvi sin Nyan, koji je teško bolestan zbog preranog rođenja, stalno je u bolnici, pa ga je Aurah malo ostavila tamo prošlog ljeta da bi posjetila Jesea u Ankari, gdje igra za Ankaragucu.

Jese je u 16 nastupa za Ankaragucu zabio pet golova uz dvije asistencije, a Aurah je sretna u Turskoj iako, kaže, malo je muči jezik i nedostaje joj Nyan. Ponovno je idila u mikrosvijetu Jesea i njegove supruge. Sigurno više ništa ne može krenuti u krivom smjeru...

Učitaj još novosti