23. 12. 2022 - 20:37
MESI MOGAO DA IGRA ZA DRUGU REPREZENTACIJU! "Ubijeđivao sam...
907
Shares
MESI MOGAO DA IGRA ZA DRUGU REPREZENTACIJU!

MESI MOGAO DA IGRA ZA DRUGU REPREZENTACIJU! "Ubijeđivao sam Lea, uradio sve, ali je to bilo JAČE!"

23. 12. 2022 - 20:37
0
Shares

Bivši selektor Španije Visente del Boske otkrio nove detalje oko Mesija.

Lionel Mesi (35) mogao je da igra za Španiju! Bivši selektor "crvene furije" Visente del Boske (72) otkrio je da je pokušao sve što je bilo u njegovoj moći da ubijedi omalenog Argentinca da promijeni reprezentaciju, ali u tome nije uspio. Leo nije želio ni da razmišlja o tome i ostao je vijeran svojoj domovini.

Ispričao je iskusni španski stručnjak i da je obavio razgovore sa Lionelom kako bi ga ubedio da pređe u drugi nacionalni tim. "Pokušao sam sve kako bih ubijedio Mesija da igra za španiju. Međutim, on je to odbio, jer gaji veliku ljubav prema svojoj zemlji", rekao je del Boske za radio "Marku".

Pitali su ga i ko je bolji, Leo ili Kristijano Ronaldo. "Najbolji igrač kog sam ikad gledao je Mesi. Između njega i Kristijana, biram Lionela. Od svih igrača koje sam upoznao tokom svih godina u fudbalu Mesi je za mene najimpresivniji. Njegova konstantnost, kvalitet i činjenica da je uvek vodio svoj tim naprijed i činio sve boljim je nevjerovatna."

Na kraju je prokomentarisao i promjenu na klupi Španije, pošto je umjesto Luisa Enrikea došao Luis de la Fuente (61). "On ima odlične odnose sa svima i dobro poznaje fudbal", kratko je odgovorio Del Boske.

(Mondo.rs)

Učitaj još novosti