18. 11. 2022 - 16:13
HAOS NA LETU ZA KATAR: AGUERO OBJAVIO SVE NA INSTAGRAMU!...
907
Shares
HAOS NA LETU ZA KATAR: AGUERO OBJAVIO SVE NA INSTAGRAMU! Skakali su oko njega i vikali, a on je samo spustio glavu!

HAOS NA LETU ZA KATAR: AGUERO OBJAVIO SVE NA INSTAGRAMU! Skakali su oko njega i vikali, a on je samo spustio glavu!

18. 11. 2022 - 16:13
0
Shares

Kun Aguero zaputio se na Svjetsko prvenstvo gdje će bodriti reprezentaciju Argentine, a u avionu ga sačekalo neprijatno iznenađenje.

Argentinska legenda, Serhio Aguero, prisustvovao je neobičnom putovanju. Sa svih strana svijeta navijači su pohrlili u Katar gdje se održava Svjetsko prvenstvo koje počinje za dva dana, kako je najavljeno velelepni stadioni biće ispunjeni do poslednjeg mesta. Ovaj Mundijal je po mnogo čemu drugačiji od prethodnih, i svako želi da prisustvuje istoriji.

Avionskim letom za Katar uputio se i skoro penzionisani fudbaler koji će na ovom prvenstvu bodriti reprezentaciju Argentine kao i svog kuma Lionela Mesija kome je ovo posljednji Mundijal. Unutar aviona pojavili su se i za njega neželjeni gosti, navijači Brazila kojih je bilo na sve strane, pjevali su pjesme podrške svojoj reprezentaciji i namjerno nekadašnjem velikom rivalu nisu dali mira na ovom putovanju. Legenda Mančester Sitija i argentinske reprezentacije zabeležio je atmosferu i snimak okačio na društvene mreže. Evo kako je to izgledalo. Pogledajte OVDJE.

Mundijal počinje 20. novembra i trajaće do 18. decembra. 

Učitaj još novosti