08. 12. 2022 - 14:18
Baždarević razočaran Srbijom, a evo šta kaže za Hrvatsku:...
907
Shares
Baždarević razočaran Srbijom, a evo šta kaže za Hrvatsku: Trebali su bolje i hrabrije

Baždarević razočaran Srbijom, a evo šta kaže za Hrvatsku: Trebali su bolje i hrabrije

08. 12. 2022 - 14:18
0
Shares

Legenda BiH nogometa Mehmed Baždarević osvrnuo se na nastupe hrvatske i srpske reprezentacije na Svjetskom prvenstvu u Kataru. 

Baždarević je razočaran je onim što je prikazala reprezentacija Srbije, koja je po njegovom mišljenju mogla dogurati dalje, a vjeruje i da je Hrvatska mogla pružiti bolju, hrabriju partiju protiv Japana, bez da u tom susretu okuša sreću u jedanaestercima, prenosi Fena. 

Na pitanje ko je favorit za naslov, Baždarević je odgovorio: 

- Brazil je vjerojatno najkompletnija reprezentacija na svim pozicijama i nije čudno da su dominantno dospjeli do ove faze takmičenja. Kvalitetom je tu negdje i Francuska koju očekuje težak duel protiv Engleza. Mislim da Englezima fali talenta ili da se bolje izrazim, fali im igrača koji u ovoj fazi takmičenja mogu preuzeti odgovornost i okrenuti susret u korist svoje ekipe. 

Osvrnuo se i na momčad Argentine. 

- Argentina ima mnogo talenta u ekipi, ali mislim da se treba manje oslanjati na Messija. On bi se također trebao više posvetiti kolektivu i prilagoditi svoju igru timskoj ako želi odvesti svoju zemlju do titule prvaka. Naravno, on je takav kalibar igrača koji u svakom trenutku može učiniti nešto što može preokrenuti susret u korist Argentine - zaključio je Baždarević.

Učitaj još novosti