07. 12. 2022 - 09:13
POGLEDAJTE ŠTA SU BRAZILSKI NOVINARI NAPISALI PRED SUSRET...
907
Shares
POGLEDAJTE ŠTA SU BRAZILSKI NOVINARI NAPISALI PRED SUSRET HRVATSKE I BRAZILA: Evo šta misle o reprezentaciji Hrvatske

POGLEDAJTE ŠTA SU BRAZILSKI NOVINARI NAPISALI PRED SUSRET HRVATSKE I BRAZILA: Evo šta misle o reprezentaciji Hrvatske

HINA
07. 12. 2022 - 09:13
0
Shares

Hrvatska će biti do sada najteži ispit za Brazil na ovom Svjetskom prvenstvu, smatraju brazilski novinari uvjereni da će Brazil ipak pobijediti hrvatsku reprezentaciju i plasirati se u polufinalne Svjetskog prvenstva. Utakmica se igra u petak s počekom u 16 sati.

"Bit će to jako teška utakmica za Brazil. Hrvatska je svjetski doprvak, iskusna momčad i s igračima koji igraju u poznatim europskim klubovima. Bit će to sasvim sigurno najteži ispit za Brazil na dosadašnjem dijelu prvenstva," rekao je Bruno Marinho iz O Globa i dodao:

"Znam dosta o hrvatskoj reprezentaciji i igračima jer pratim europski nogomet. Modrić usprkos svojim godinama igra na najvišem nivou, a Perišić je sjajan. Malo sam bolje analizirao vašu ekipu i vidio u kakvim sve dobrim klubovima igraju vaši igrači. Pojavili su se i mladi igrači koji mnogo obećavaju. Ovo je sasvim sigurno drugačija ekipa od one iz Rusije, ali još uvijek je jaka."

Rekao je da se sjeća posljednjeg službenog ogleda sa Svjetskog prvenstva u Brazilu 2014. godine, ali i prijateljskog susreta iz Liverpoola uoči World Cupa u Rusiji: "Sjećam se utakmice iz Sao Paula, bila je to neizvjesna utakmica, no bile su to druge momčadi i generacije. Bio sam u Liverpoolu na posljednjoj utakmici Brazila i Hrvatska, ostvarili smo pobjedu, no bio je to prijateljski susret."

Marinho je uvjeren kako ova momčad Brazila može do naslova.

"Možemo otići do kraja. Sve ovisi o Neymaru. Kada je on na terenu to je druga momčad, bez obzira kako on igrao. Uz njega ostali igrači imaju više samopouzdanja i opasniji su. Jedan smo od favorita turnira, a vjerujem da do finala može i Francuska koja ima odličnu momčad. Možda čak i jaču od Brazila." poručio je.

Slično razmišlja i njegov kolega Marcio Dolzan iz Estadaoa.

"Neće biti lako ipak je ovo četvrtfinale svjetskog prvenstva. Hrvatska ima Modrića koji je igrač s drugog planeta. Prije nekoliko dana Danilo je rekao da su on i njegovi suigrači igrali protiv dosta hrvatskih igrača i da zna da neće biti lako. Hrvatsku smatra jednom od najboljih europskih ekipa. Naš izbornik Tite, također stalno govori o Modriću. Sigurno će to biti naš najteži ispit do sada u Kataru," kazao je Dolzan.

Otkrio je da su u njegovoj domovini misli navijača već sada uperene prema polufinalu i mogućem ogledu s Messijevom Argentinom: "Razumljivo je to, to je možda i najveće nogometno rivalstvo na svijetu. Međutim, dalek je put do Argentine. Prvo nas očekuje Hrvatska."

Učitaj još novosti