31. 10. 2022 - 11:25
NIJE LOŠE, ZAR NE?! Ronaldo u džepu uvijek nosi papir, kada ga...
907
Shares
NIJE LOŠE, ZAR NE?! Ronaldo u džepu uvijek nosi papir, kada ga naljute on im samo pokaže šta na njemu piše

THE SUN OTKRIVA

NIJE LOŠE, ZAR NE?! Ronaldo u džepu uvijek nosi papir, kada ga naljute on im samo pokaže šta na njemu piše

31. 10. 2022 - 11:25
0
Shares

Za deset dana izlazi knjiga Messi vs. Ronaldo: Jedno rivalstvo, dva GOAT-a, a The Sun je objavio priču o papiriću koji Cristiano Ronaldo nosi u džepu. 

Portugalski napadač, jedan od najvećih igrača svih vremena, toliko se voli hvaliti svojim postignućima da sa sobom nosi papirić na kojem piše što je sve napravio u karijeri. Otkrio je to kondicijski trener lisabonskog Sportinga Carlos Bruno.

Bruno je objasnio da je jednom bio u Realovom kampu usred rasprave oko toga je li bolji Ronaldo ili Messi. Zatim je Ronaldo, koji je tada igrao u Realu, odlučio prisutnima pokazati što piše na papiru.

"Izvadio je papir iz džepa na kojem su napisana sva njegova postignuća u karijeri. Sve ono što je osvojio s klubovima, ali i na individualnom nivou što je postigao. Izvadio je papir i samo kratko rekao: 'Nije loše, zar ne?!'. Ništa novo za njega, to je njemu samo dodatna motivacija i zbog toga je napravio tako velike stvari u karijeri", otkrio je Bruno.

Ronaldo je u karijeri osvojio pet Zlatnih lopti, nagradu za najboljeg nogometaša svijeta, i od njega ih više samo ima Messi koji ih je osvojio sedam.

Učitaj još novosti