30. 08. 2022 - 17:23
RONALDU PAO MRAK NA OČI I UDARIO SAIGRAČA PRED SVIMA: Šokantno...
907
Shares
RONALDU PAO MRAK NA OČI I UDARIO SAIGRAČA PRED SVIMA: Šokantno otkriće o bahatom SUPERSTARU -

SVE SE NAVODNO DEŠAVALO U TORINU

RONALDU PAO MRAK NA OČI I UDARIO SAIGRAČA PRED SVIMA: Šokantno otkriće o bahatom SUPERSTARU - "Rasturio je svlačionicu!"

30. 08. 2022 - 17:23
0
Shares

Kristijano Ronaldo je doslovno preko noći od omiljenog postao znatno manje voljen, a sve je više stvari koje na to ukazuju. Portugalac je trenutno igrač Mančester junajteda, ali njegovi saigrači su slavili kad su čuli da želi napustiti klub (barem tako tvrde otočki mediji).

Iz Juventusa su potvrdili da se još uvijek oporavljaju od njegovog transfera koji je vredeo gotovo 250.000.000 eura, a sada upravo iz Torina stižu i nepoznati detalji o ponašanju Ronalda u redovima "stare dame".

Ronaldo je u Juventusu nastupao tri godine, ali je u tom periodu bio i dio tima koji je izgubio titulu u Seriji A (prekinuta apsolutna dominacija Stare dame). Takođe je prošle godine napustio Torino u finišu prelaznog roka, tako da njegov dotadašnji klub nije mogao da reaguje i pojača se.

Ali sada nekadašnji fudbaler Juventusa Masimo Mauro otkriva i kako situacija s Ronaldom u klubu nije bila najbolja. On je naveo da je Portugalac bio nasilan prema kolegama koje je čak i udarao. Gostujući u jednom programu, Maurio je zamolio ostale sagovornike u studiju da Ronalda nipošto ne smiju da porede s Dijegom Maradonom.

"Nemojte da ga poredite s Maradonom. Tog čovjeka su svi voljeli, bio je popularan kod saigrača, dok je Ronaldo rasturao svlačionicu Juventusa", rekao je Mauro i nastavio da otkriva nepoznate detalje.

"Jednom je čak i udario saigrača u svlačionici. Federiko Kjeza bi trebalo da skupi hrabrost i kaže to. Zbog toga ga Pirlo nije koristio u poslednjem meču na klupi Juventusa", rekao je Maurio.

Tokom tri godine u Juventusu, Ronaldo je odigrao 134 utakmice, postigao 101 gol, ali nijednom nisu bili ni blizu glavnog cilja - osvajanja Lige šampiona...

Učitaj još novosti