18. 01. 2022 - 08:19
KAKAV ARSENAL, KAKVI BAKRAČI Italijan tvrdi: Vlahović je s...
907
Shares
KAKAV ARSENAL, KAKVI BAKRAČI Italijan tvrdi: Vlahović je s novim klubom sve već dogovorio u oktobru

DA LI ZAISTA SELI U TORINO?!

KAKAV ARSENAL, KAKVI BAKRAČI Italijan tvrdi: Vlahović je s novim klubom sve već dogovorio u oktobru

18. 01. 2022 - 08:19
0
Shares

Napadač Fiorentine Dušan Vlahović jedan je od najtraženijih fudbalera na tržištu. Pominju se Arsenal, Totenhem, Atletiko Madrid, ali djeluje da je izdanak Partizanove škole fudbala najbliži crno-bijelim bojama, ekipi Juventusa.

EH OVO JE KRAĐA STOLJEĆA Pogledajte zbog čega je Milanu poništen gol za pobjedu, Rebić bio van sebe (VIDEO)

Kako piše italijanski novinar blizak klubu iz Torina, Vlahović je jedini fudbaler za kog je Juventus spreman da plati veliku svotu novca, više nego što bi želio. Sa 21 golom prošle, i 17 ove sezone, srpski napadač predstavlja baš ono što je ekipi Masimilijana Alegrija i potrebno, a to je pouzdani golgeteter.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DV9 (@vlahovicdusan)

Novinar Đakomo Skutiero tvrdi da je dogovor postignut još u oktobru, kada je Vlahović pristao na ugovor, a stvari su otišle toliko daleko da su čak dogovorene i provizije za agenta srpskog fudbalera. Kao glavni adut Juventusa izdvaja se velika želja Dušana Vlahovića da zaigra u toj ekipi, čak i u slučaju da se torinski tim ne plasira u Ligu šampiona.

Ipak u ovom trenutku je najrealnije da se o transferu Dušana Vlahovića govori tek na ljeto, pošto je napadač Fiorentine isticao da bi volio aktuelnu sezonu završiti u Violi, a onda na kraju ljeta da razmotri dalje opcije. Vlahović je prethodne večeri ponovo bio strijelac u pobjedi Fiorentine nad Đenovom (6:0), a tom prilikom je promašio i penal prilikom pokušaja da ''panenkom'' savlada golmana.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DV9 (@vlahovicdusan)

Ipak, treba imati na umu i to da su italijanski mediji ovih dana objavili da se srpski centarfor nalazi samo na korak od prelaska u Arsenal. Više o tome čitajte OVDJE.

KRIŠOM SLIKAO NOVAKA U AVIONU, FOTOGRAFIJA POSTALA HIT! Pogledajte šta je Đoković radio da ubije vrijeme na letu za Beograd (FOTO)

 

Učitaj još novosti