18. 01. 2022 - 07:55
EH OVO JE KRAĐA STOLJEĆA Pogledajte zbog čega je Milanu...
907
Shares
EH OVO JE KRAĐA STOLJEĆA Pogledajte zbog čega je Milanu poništen gol za pobjedu, Rebić bio van sebe (VIDEO)

SERIE A

EH OVO JE KRAĐA STOLJEĆA Pogledajte zbog čega je Milanu poništen gol za pobjedu, Rebić bio van sebe (VIDEO)

18. 01. 2022 - 07:55
0
Shares

Milan je na San Siru izgubio od Spezije 2:1 u 22. kolu Serie A i tako omogućio priliku Interu za bijeg na pet bodova prednosti na prvome mjestu. U posljednjim minutama odvijala se velika drama u Milanu, a u cijeloj situaciji se bolje snašla Spezia koja je pogotkom Emanuelea Gyasija u 95. minuti odnijela pobjedu.

Nesuđeni junak domaćina je hrvatski ofanzivac Ante Rebić, koji je u igru ušao u 84. minuti umjesto Rafaela Leaoa. Igrala se 92. minuta kada je Rebić asistirao Junioru Messiasu za 2:1 Milana, međutim, sudac Serra nije priznao taj pogodak. Rebić je uspio pobjeći pratnji i gurnuti loptu prema Messiasu da bi ga istog trena protivnički igrač srušio na travnjak prekršajem.

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ VIDEO

Sudija Serra poništio je pogodak jer je svirao prekršaj za Milan, koji je umjesto pogotka dobio - slobodan udarac. Rebić je na tu odluku Serre poludio i odmah mu se unio u lice. Dvije minute nakon toga šokirani Milan primio je pogodak kojim je ostao i bez boda.

Inter je tako ostao usamnjen na vrhu s dva boda ispred Rossonera, ali i susretom manje. Mnogi smatraju da će to biti dovoljno i za naslov.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Učitaj još novosti