11. 01. 2022 - 11:27
OVO NISTE ZNALI O DIJANI I SRĐANU ĐOKOVIĆ: "To što je ona...
907
Shares
OVO NISTE ZNALI O DIJANI I SRĐANU ĐOKOVIĆ:

OVO NISTE ZNALI O DIJANI I SRĐANU ĐOKOVIĆ: "To što je ona istrpila..."

11. 01. 2022 - 11:27
0
Shares

Kad im je sin najbolji teniser svih vremena i trenutno svjetska tema broj 1, prirodno je da se svi zapitaju ko su Dijana i Srđan Đoković

zz

Srđan i Dijana Đoković upoznali su se na Kopaoniku, za vrijeme zimskog raspusta:

"Došla je da skija i polaže za instruktora skijanja, a na kraju je ostala 'nasankana'. Ugledao sam je u plavom kombinezonu, zapazio njenu figuru. Nisam uspio da je zavedem na prvu, trebalo mi je nekoliko dana uveravanja, ali na kraju sam uspio", ispričao je Srđan Đoković i prisetio se trenutka kada je saznao da postaje otac.

"Začeo se Novak, a Dijana je posegla za nekim ženskim trikom i rekla mi je da ja nemam nikakve obveze, da je ona odlučila da rodi dijete. Sve ostalo je istorija. Dogodilo se šta se dogodilo", reka je i odao supruzi priznanje.

"To što je ona sve istrpila sve ove godine, ma to je nevjerovatno! Pa i mene, težak sam. Ali i sve te okolnosti u kojima smo živjeli, u kojima su dejca odrastala. Čak 17 godina smo boravili po tuđim stanovima. Radila je, dojila je i čuvala Novakovu mlađu braću, i još nam slala novac da bismo igrali na turnirima", naglasio je Srđan, čija je supruga poreklom s područja Vinkovaca.

"Kada su ga upoznali, moji roditelji su rekli da je lijep, markantan. Doduše, nisu bili oduševljeni što se tako mlada udajem. Još nisam završila fakultet, uradila sam neke stvari koje sam zacrtala, ali neke stvari se dogode nenadano. Nikad ne znaš šta ti život nosi", rekla je Dijana, koje je sa suprugom gostovala na televiziji Nova S i ispričala jednu komičnu dogodovštinu:

"Imali smo malo vremena za upoznavanje, ali naravno da smo upoznali jedni druge s roditeljima, niko ništa nije krio. Sigurna sam da su njegovi roditelji obratili više pažnju na to odakle sam. U jednom trenutku sam čak postala 'pevaljka' jer je sestra pokojne Srđanove majke bila nagluha. Naime, kada joj je Srđanova majka rekla da sam Hrvatica, prečula je riječ i zaključila da sam pjevačica", prisjetila se majka Novaka Đokovića.

Inače, Novakova majka Dijana je porijeklom iz okoline Vinkovaca. Nakon što je ostala trudna, udala se za Srđana prije nego što je završila fakultet.

Dijanin otac, Zdenko Žagar, je Hrvat iz Vinkovaca, a trenutno živi u Beogradu na Čukarici. U intervjuu prije dvije godine rekao je kako se oduvijek izjašnjavao kao Jugoslaven. Od Novakove bake Sande se razveo, a druga supruga mu je preminula.

Ispričao je kako porodični odnosi nisu baš idealni, jer ga Novakova majka krivi za razvod i to mu ne može oprostiti. Cijeni Novakovu suprugu Jelenu te im je bio i na vjenčanju.

(Stil.kurir.rs)

Učitaj još novosti