04. 01. 2022 - 16:23
S 15 godina je upoznala zvijezdu Cityja, sto puta ju je...
907
Shares
S 15 godina je upoznala zvijezdu Cityja, sto puta ju je napravio budalom, ali se ipak udala za njega

NEVJEROVATNA PRIČA S OTOKA

S 15 godina je upoznala zvijezdu Cityja, sto puta ju je napravio budalom, ali se ipak udala za njega

04. 01. 2022 - 16:23
0
Shares

Desni bek Manchester Cityja Kyle Walker (31) potajno se oženio s Annie Kilner (29), svojom ljubavnicom iz djetinjstva i ženom koja mu je rodila troje djece, nakon što mu je oprostila tri epizode nevjere.

Walker i njegova partnerica upoznali su se u Sheffieldu, njihovom rodnom gradu, kada je nogometaš imao 17, a Annie 15 godina. Njihov se odnos pokazao solidnim, unatoč činjenici da je igrač Manchester Cityja nekoliko puta "prošao kroz crveno", odnosno prevario svoju djevojku.

jnc9mta2mczoyxnoptq5zgvjode1nta4mzbmyzqyytjjodhlyjvinmyymznl-thumb

Najprije je TV zvijezda iz Velike Britanije Laura Brown otkrila da je imala vezu s Kyleom Walkerom, dok je on službeno bio s Annie. Bio je to prvi put da je defanzivac izbačen iz zajedničkog doma, no Annie ga je brzo primila natrag.

Potom je početkom 2020. godine engleski reprezentativac započeo vezu sa Lauryn Goodman, koja mu je rodila i dijete, ali je i tada Annie imala razumijevanja, pa Walkeru oprostila.

Na kraju je saznala da ju je Kyle varao tako što je za istu noć bio sa dvije različite žene u krevetu, ali je Annie nakon svega ostala s njim.

jnc9mta2mczoyxnoptzknze4nzfmy2uxyzm1zdzhm2nkmjqyndkyzjlmyzyy-thumb

Nakon svega, očito su shvatili da im je suđeno biti zajedno, vjenčali su se, ali Annie svakako treba da bude oprezna jer Walker koristi svaku šansu da odvede neku drugu ženu u krevet.

Učitaj još novosti