02. 12. 2021 - 12:44
Prije 12 godina je izazvala najveći fudbalski skandal, evo...
907
Shares
Prije 12 godina je izazvala najveći fudbalski skandal, evo kako danas izgleda bivši top model

AFERA TERI - BRIDŽ

Prije 12 godina je izazvala najveći fudbalski skandal, evo kako danas izgleda bivši top model

02. 12. 2021 - 12:44
0
Shares
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Afera koju je imao nekadašnji fudbaler Barselone Erik Abidal, i zbog koje će ostati bez supruge koja je podnijela papire za razvod, u većini svjetskih medija otvorila je temu ljubavnih trouglova sportista među kojima se definitivno izdvajaju Mauro i Vanda Ikardi!

Međutim, skandal koji je možda i najviše udrmao svijet fudbala dogodio se krajem 2009. i početkom 2010. godine u Engleskoj, kada su se u istom našli nekadašnji saigrači Džon Teri, Vejn Bridž i tadašnja djevojka ovog posljednjeg - Vanesa Peronsel!

Kada danas pogledamo na tu aferu, ona se zvanično nije dogodila! Ipak, sve ono što se tada pisalo i događalo izazvalo je veliki potres. Teri je, s jedne strane, izgubio ugled i kapitensku traku reprezentacije Engleske i žena ga umalo nije ostavila, dok Brižda i danas provociraju tako što mu dobacuju Terijevo ime.

Što se tiče Vanese, ona je trenutno 33-godišnja samohrana majka koja i danas odlično izgleda. Tinejdžerske godine je provela u Parizu, bavila se glumom i manekenstvom, da bi se preselila u London gdje se zaposlila u noćnom klubu kako bi zaradila dodatni novac, piše Telegraf.

Tamo je i upoznala Bridža koji tek što je pristupio Čelsiju i par je ušao u vezu 2004. godine. Nakon pet godina, nkjih dvije su se razišli, jer je Bridž otišao u Mančester da igra za Siti, a mediji u Engleskoj su pisali da je Teri baš tada krenuo da posjećuje Vanesu i njenog tada trogodišnjeg sina.

- Ono što smo imali ne može da se opiše kao afera, bilo je to prijateljstvo. Nijedna riječ koja je napisana u medijima nije istinita - rekla je Vanesa koja se tih dana susrela sa paklom i okarakterisana je u medijima kao "žena koja je srušila Džona Terija."

2

.

3

.

4

Foto: Profimedia/ Backgrid UK/HG

Klada je shvatio šta se dešava i šta će mediji pisati, Teri je početkom 2010. godine angažovao advokate kako bi spriječio da se priča "raširi." Ni pred sudom nije uspio u tome i britanska štampa je krenula u strašan napad.

Teri se našao na stubu srama, Bridž na prvoj sljedećoj međusobnoj utakmici nije želio da mu pruži ruku, a defanzivac Čelsija je vrlo brzo izgubio kapitensku traku.

Što se tiče Vanese, ona godinama unazad ne želi da priča o ovoj temi, i dalje radi kao model za određene brendove - ali je činjenica da će njeno ime uvijek biti povezivano sa skandalom Teri - Bridž.

Teri je u međuvremenu ostao u braku sa Tori koja takođe odlično izgleda poslije toliko godina:

6

.

7

Printskrin: Instagram/toniterry26

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
Učitaj još novosti