17. 11. 2021 - 21:11
Jelena Janković je ludo voljela zgodnog vaterpolistu, zbog...
907
Shares
Jelena Janković je ludo voljela zgodnog vaterpolistu, zbog raskida se UGOJILA ŠEST KILOGRAMA, a za njim se žene se i danas okreću /FOTO/

Jelena Janković je ludo voljela zgodnog vaterpolistu, zbog raskida se UGOJILA ŠEST KILOGRAMA, a za njim se žene se i danas okreću /FOTO/

17. 11. 2021 - 21:11
0
Shares

Gotovo sedam godina se ništa nije znalo o ljubavnom životu Jelene Janković, a onda se 2020. pojavila vijest kako je zavoljela doktora Branka Baraća.

Godinu dana kasnije su dobili dijete, ali bivša teniserka nije željela da se oglasi o privatnom životu i tako pokušala da ga sačuva od javnosti kada već u njoj nije kao sportistkinja, nakon završene karijere.

A prethodno Jelenino ljubavno iskustvo je bilo i te kako propraćeno u medijima, jer joj je partner bio poznati crnogorski vaterpolista Mlađan Janović.

Nakon četiri godine je veza pukla, pa bila obnovljena 2014., ali se onda desio i konačan raskid. Jelena nije željela da sakrije da je teško podnijela kraj ljubavi, a u jednom od rijetkih intervjua koji je dala tada otkrila je zašto je njena, uvijek savršena težina, uvećana za šest kilograma:

- Hrana mi je bila lek. To je kao na filmu kada vidite one devojke kako posle raskida veze jedu samo čokoladu. Tako sam i ja. Sve mi se skupilo, i raskid, i povreda, nije mi bilo lako da to prevaziđem. Baš sam se bila zaokružila i brat me je zafrkavao da sam najdeblja teniserka. Bio je u pravu jer sam to videla po stvarima. Sve je pucalo na meni. Imala sam šest kilograma više. Nisam ništa mogla da radim, nikakve terapije mi nisu pomagale, samo sam jela. Toliko sam jela da sam razmišljala da bih mogla da postanem kuvarica.

kfuk9kpturbxy83mdc3zjnhodc5mtawyzc1ywq1mdu3mjc3ntywm2zios5wbmerkwlnauqagaewbq

Međutim, Jelena i Mlađan su danas samo bivši partneri. Ona je sretna u ljubavi, a crnogorskom vaterpolisti se ne zna puno kada je riječ o privatnom životu, ali je postao predsjednik kotorskog Primorca i još uvijek fenomenalno izgleda nakon završene karijere igrača, piše Blic.

Učitaj još novosti