09. 10. 2021 - 18:41
ITEKAKO STE VOLJELI MALOG STANOJA! Evo kako je nastao lik...
907
Shares
ITEKAKO STE VOLJELI MALOG STANOJA! Evo kako je nastao lik malog dječaka na putu za Montevideo i kako danas izgleda (FOTO)

PREDRAG VASIĆ

ITEKAKO STE VOLJELI MALOG STANOJA! Evo kako je nastao lik malog dječaka na putu za Montevideo i kako danas izgleda (FOTO)

09. 10. 2021 - 18:41
0
Shares

Svi koji su 2010. godine pratili film Montevideo vidimo se, kao i kasnije nastavke, primjetili su i komentarisali lik Stanoja, dječaka sa Čubure, koji je talija Aleksandra Tirnanića i koji u svakom momentu razumije Tirketa.

Glumac Predrag Vasić je u tom momentu imao 13. godina. a evo kako danas izgleda:

Scenarista Srđan Dragojević je smatrao da u priči treba da postoji siroče sa Čubure i osimislio je lik Stanoja.

stanoje

FOTO: PRINTKSIN

Pažljiviji pratioci priče, primjetiće da na jednoj od slika ekipe, postoji dijete sa šajkačom, koje neodoljivo podsjeća na Stanoja. Slika je istinita, ali nije nastala u Montevideu, već u Marseju, gdje se ekipa ukrcala na brod, kojim je otišla za Urugvaj.

Predrag Vasić, rođen je 30. oktobra 1997. godine u Gnjilanu, a poslije NATO bombardovanja Srbije zajedno s porodicom preselio se u Beograd. Sa šest godina je krenuo u školu glume nedavno preminulog Nenada Nenadovića, a prvu ulogu ostvario je glumeći dječaka u studentskom filmu "Ko čuva čuvare", 2006. Uslijedilo je nekoliko manjih uloga, pa "Montevideo", a onda srednja škola, pa Fakultet dramskih umjetnosti, piše Kurir.

Učitaj još novosti