09. 10. 2021 - 16:04
PRAVI PARE KAO MAŠINA I NE MOŽE BEZ OVOG SLATKIŠA: Oženio...
907
Shares
PRAVI PARE KAO MAŠINA I NE MOŽE BEZ OVOG SLATKIŠA: Oženio PJEVAČICU, djeci dao SRPSKA IMENA, a dres Reala ne bi obukao ZBOG ALERGIJE

GERARD PIQUE

PRAVI PARE KAO MAŠINA I NE MOŽE BEZ OVOG SLATKIŠA: Oženio PJEVAČICU, djeci dao SRPSKA IMENA, a dres Reala ne bi obukao ZBOG ALERGIJE

09. 10. 2021 - 16:04
0
Shares

Gerard Pique već duže vrijeme spada među najbolje svjetske defanzivce, mada posljednjih sezona je daleko od idealne forme.

Za "crvenu furiju" je odigrao 102 utakmice preij nego što je riješio da završi reprezentativnu karijeru, ali i dalje s uspjehom igra za Barcelonu.

Ovaj 34-godišnjak je po mnogo čemu specifična ličnost. Oženio je čuvenu pevačicu Shakiru, s kojom ima dva sinova i dao im srpska imena: Milan i Saša.

piqueshakira

FOTO: PROFIMEDIA

Takođe, on je veoma dobar pokeraš i izuzetno uspješan biznismen. Između ostalog, osnivač je kompanije "Kosmos", koja je kupila Davis kup.

Ovaj defanzivac je jednom u intervjuu za "Antenu 3" govorio o tom teniskom takmičenju, ali se dotakao i mnogih drugih tema.

Upitan da li voli nezdravu hranu, priznao je:

"Pojedem bar pola teglice 'Nutelle' svakog dana, ali organizam mi je takav da sve kalorije sagorim na treninzima", otkrio je Pique.

1517581-fffffffffffff-ff

FOTO: EPA/JAVIER ETXEZARRETA

Piquea, ne samo zato što je fudbaler Barcelone, već i zato što je zagovornik samostalne Katalonije, nikako ne vole u Madridu, ali ni on ne voli Real. I to ne krije. Na pitanje da li bi pod bilo kojim uslovima obukao dres "kraljevskog kluba", odgovorio je:

"Ne, imam alergiju...", bio je jasan Pique.

Učitaj još novosti