01. 09. 2021 - 13:41
Od rada u butiku za pravi sitniš, do najpoznatije žene...
907
Shares
Od rada u butiku za pravi sitniš, do najpoznatije žene fudbalera i nove zvijezde Premijer lige

GEORGINA RODRIGUEZ

Od rada u butiku za pravi sitniš, do najpoznatije žene fudbalera i nove zvijezde Premijer lige

01. 09. 2021 - 13:41
0
Shares

Samim dolaskom Kristijana Ronalda u Mančester junajted, Premijer liga Engleske će postati "bogatija" za najpoznatiju i najpopularniju ženu jednog fudbalera (Wags)!

Naravno, u pitanju je Georgina Rodrigez koja će u naredne dvije godine krasiti ulice i događaje u Mančesteru, kao i sam Old Traford. Onog trenutka kada je objavljeno da je Portugalac Junajtedov, britanski mediji su kao po komandi krenuli da pišu o atraktivnoj španskoj manekenki.

Jedno od pitanja koje su javno postavili jeste i ono kako će se Georgina snaći u gradu za koji su mnoge žene ranijih igrača Junajteda izrazile nezadovoljstvo, a tu je i analiza njenog života prije i poslije Ronalda.

Susret sa Portugalcem joj je definitivno promijenio život. Prije nego što je Ronaldo ušao u radnju u kojoj je radila, Georgina je živjela u zajedničkoj kući sa porodicom i zarađivala je oko 300 eura sedmično radeći u butiku.

Međutim, Georgina je sada četvrta najbogatija žena fudbalera pošto sama zarađuje. Viktorija Bekam je prva, Šakira druga, Kolin Runi treća, dok se bogatstvo Ronaldove izabranice proteže na sedam miliona funti.

Postala je zaštitno lice određenih modnih kuća koje reklamira, a u međuvremenu je pokrenula i svoju modnu liniju. Takođe, za jednu objavu na Instagramu zna da zaradi 250.000 eura, piše Telegraf.

.

.

 

Učitaj još novosti