21. 07. 2021 - 08:10
ŽENE SU IM BOMBE, a oni ne smiju ni da pisnu! Ovo su najveći...
907
Shares
ŽENE SU IM BOMBE, a oni ne smiju ni da pisnu! Ovo su najveći

OD MESSIJA DO PIQUEA

ŽENE SU IM BOMBE, a oni ne smiju ni da pisnu! Ovo su najveći "PAPUČARI" svjetskog fudbala! (FOTO)

21. 07. 2021 - 08:10
0
Shares
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Žene i djevojke fudbalera su sve zanimljivija tema svjetskih medija i prijete da preotmu slavu igračima. Uostalom, za neke od njih se češće čuje, nego za same asove.

Na ovom spisku podložnom promenama mogu se naći veoma različita imena, ali su neka, ipak, sigurica.

Krenimo redom, pa odmah možda i najzvučnije ime Lionel Mesi, pa samim tim i prelijepa Antonela.

LIONEL I ANTONELA

Jedan od najboljih fudbalera današnjice Argentinac Leo Mesi zavjetovao se na vječnu ljubav Antoneli, koja mu je prije braka bila ljubav iz djetinjstva i dugogodišnja djevojka.

Njihovo vjenčanje je održano u domovini u gradu u kojem su se još kao djeca upoznali. Antonela plijeni prirodnom ljepotom na svakoj utakmici na kojoj se pojavi. Ponosna je majka tri sina Tijaga koji ima (8 godina), Matea (5 godine) I Ćira kojeg je donijela na svijet u martu 2018. godine.

Antonela i Mesi često odmaraju na mondenskim ljetovalištima na svojoj jahti. Par odmara u velikom stilu, onako kako to priliči jednom od najbogatijih sportista planete. Mesijeva supruga tom prilikom "počasti" paparace sa minijaturnim kupaćim, piše Blic.

Za razliku od drugih supruga fudbalera Antonela se skromno oblači, ne voli da postavlja slike luksuznih tašni i automobila koje posjeduje. Važi za izuzetno skromnu i prizemnu djevojku, što joj je donijelo nezvaničnu titulu miljenice žene fudbalera.

PIKE I ŠAKIRA

Đerar Pike, odbambreni igrač Barselone, od 2011. godine u vezi je s kolumbijskom pjevačicom Šakirom, koja je od njega starija tačno deceniju. Veza im je od početka u žiži interesovanja medija.

Pike i Šakira imaju dva sina, a često se pojavljuju zajedno. Zanimljivo da za razliku od Šakire, Pike nerijetko izbacuje zajedničke fotografije i video snimke.

Poznati par od početka zabavljanja rođendane proslavlja istog dana, jer su oboje rođeni 2. februara, a upoznali su se 2010. na snimanju njenog spota za pjesmu "Waka Waka".

PILAR RUBIO I SERHIO RAMOS

Ako neko u ovim trenucima može da umiri Ramosa,to je Pilar Rubio, jedna od najuspješnijih španskih TV voditeljki. I jedna od najljepših. Sa suprugom fudbalerom (o luksuznoj svadbi je brujala Španija, kao i o njenoj vjenčanici) pripada grupi najatraktivnijih poznatih parova u Španiji, a iako se nagađa da su svoju vezu ozvaničili, njih dvoje to nikada nisu potvrdili. Pilar i Serhio su i svojevrsni rekorderi jer su za šest godina veze dobili troje djece.

Dok gledaju Pilar, mnogi ne mogu da povjeruju da je mama troje djece, a još više ih zbuni ovaj podatak iz njene biografije. Zanosna crnka ima 43 godine. Vrijeme ne može ništa njenoj atraktivnosti, pa čak u međusobnoj borbi lagano posustaje.

ANA IVANOVIĆ I BASTIJAN ŠVAJNŠTAJGER

Srpska slavna teniserka je u septembu 2014. počela da se zabavlja sa "Švajnijem", s kojim se vjenčala 12. jula 2016. u Veneciji. Oni su u martu 2018. dobili prvo dijete, Luku, u Čikagu, a 30. avgusta 2019. i drugog sina, Leona.

Sada sretni roditelji - uživaju. Ana na Instagramu često objavljuje zajedničke fotografije. Bastijan je prati u stopu, a na svakoj fotografiji sijaju od sreće. 

ANA I ROBERT LEVANDOVSKI

Par se upoznao 2007. u vrijeme kada su oboje bili studenti Varšavske škole za obrazovanje i sport. Proveli su malo vremena zajedno jer je Robert već gradio karijeru u Njemačkoj, a Ana ostala u Poljskoj. Udaljenost je samo ojačala njihovu vezu i približila srca, nije prošlo mnogo prije nego što je Poljak odlučio da je zaprosi.

Ana Stakhurska je od 22. juna 2013. godine u braku s napadačem Bajerna. Svaki njegov potez na travi je posvećen upravo njoj, a Poljska i dalje ispreda bajke o situaciji sa Svjetskog prvenstva u Rusiji na kome se ova reprezentacija nije proslavila, ali je Ana bila uz supruga.

Zašto ovu porodicu zovu "Poljski Bekamovi"? Razlog je izuzetno jednostavan, oni su simbol stila u otadžbini. Uvijek su lijepo i elegantno obučeni, bave se sportom i mnogo paze na ishranu. Istovremeno su sve vrijeme otvoreni medijima, nemaju problem da slobodno vrijeme provode na intervjuima, a zbog toga im stalno raste broj pratilaca.

 
 
 
 
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
Učitaj još novosti