15. 06. 2021 - 10:04
SPAS U ZADNJI ČAS Ključeve veznog reda ‘‘povjerio‘‘ Pjaniću i...
907
Shares
SPAS U ZADNJI ČAS Ključeve veznog reda ‘‘povjerio‘‘ Pjaniću i poručio mu: Čekam te raširenih ruku

VRAĆA SE U TORINO?!

SPAS U ZADNJI ČAS Ključeve veznog reda ‘‘povjerio‘‘ Pjaniću i poručio mu: Čekam te raširenih ruku

15. 06. 2021 - 10:04
0
Shares

Miralem Pjanić je stigao kao veliko pojačanje na "Nou Camp", ali taj status baš i nije opravdao. Većinom je grijao klupu, a nerijetko je znao završiti i na tribinama.

Ostankom Ronalda Koemana na klupi Katalonaca postalo je sasvim jasno da bh. reprezentativac nema budućnost u ovom timu, te će ovog ljeta sigurno promijeniti sredinu.

DRUŠTVENE MREŽE SE USIJALE Eriksen se upravo javio iz bolnice i objavio fotografiju: Uputio je i poruku javnosti

Massimiliano Allegri želi ponovo vidjeti Miralema Pjanića u Juventusu, a naš veznjak se želi vratiti u Torino kako bi ponovo igrao pod vodstvom trenera pod kojim je postao jedan od najboljih svjetskih veznjaka. 

Allegri cijeni ono što je Pjanić uradio u Italiji, odigrao je 135 utakmica za torinski tim, osvojio četiri uzastopna Scudetta, postigao 19 golova i upisao 33 asistencije, pa nije ni čudo što se bh. reprezentativca sve više vezuje s povratkom u Torino. 

Katalonski Sport piše i o razgovoru pomenutog dvojca gdje je Pjanić čestitao Allegriju na imenovanju na novu funkciju, a brzo mu je stigao odgovor italijanskog stručnjaka. 

- Čestitke mister, bila je prva poruka Pjanića Allegriju nakon što se italijanski stručnjak vratio na klupu Juventusa.

- Hvala, čekam te raširenih ruku ovdje i vjerujem da ćeš ponovo biti dio šampionskog Juventusa, brzo mu je odgovorio italijanski stručnjak jasno stavivši do znanja našem veznjaku da će njemu predati ključeve veznog reda Stare dame. 

Juventus nije u poziciji da izdvaja ogromne sume novca za pojačanja koja imaju i ogromnu platu poput Miralema Pjanića, pa se rješenje nazire u posudbi našeg veznjaka sa pravom otkupa ugovora na kraju sezone. 

U Italiji su sigurni da će dogovor biti postignut, prije ili kasnije, te bi tako naš veznjak vratio karijeru na pravi put jer odlazak na "Nou Camp" je definitivno bio promašaj. 

Također, u igri su navodno još i Chelsea, Inter, te još neki rivali, ali čini se da je Juventus favorit.

(Sport.ba)

Učitaj još novosti