15. 06. 2021 - 12:47
Mundo Deportivo: Dvije zvijezde Cityja žele u Barcu, dogovara...
907
Shares
Mundo Deportivo: Dvije zvijezde Cityja žele u Barcu, dogovara se velika razmjena

VELIKI POSAO NA POMOLU

Mundo Deportivo: Dvije zvijezde Cityja žele u Barcu, dogovara se velika razmjena

15. 06. 2021 - 12:47
0
Shares

Barcelona je za sljedeću sezonu već dovela Sergija Aguera, Erica Garciju, Emersona i Memphisa Depaya, ali na tome se katalonski klub ne planira zaustaviti.

Mundo Deportivo javlja da je u tijeku velika operacija koja bi jednim potezom na Camp Nou dovela Bernarda Silvu i Joaa Cancela iz Manchester Cityja. U suprotnom smjeru trebali bi Sergi Roberto i Ousmane Dembele.

komangva

Katalonci pišu da su prije tjedan dana predsjednik Barcelone Joan Laporta i menadžer Cityja Pep Guardiola bili na večeri te da su njihovi klubovi otvoreni za razmjenu nekoliko igrača. Razlozi nisu samo sportske prirode nego bi klubovi tim razmjenama uspjeli lakše izbalansirati financijske knjige za ovu godinu.

Mundo Deportivo tvrdi da su portugalski nogometaši Cancelo i Silva otvoreni za prelazak u Barcelonu i da im se svidjela ta ideja. Roberto bi rado ponovo surađivao s Guardiolom, a jedini problem mogao bi stvoriti Dembele te se očekuje da već danas čelnici Barcelone razgovaraju s agentima francuskog nogometaša i objasne mu da bi za Dembelea, drugog najskupljeg nogometaša u povijesti Barcelone, bilo najbolje da napusti klub ovog ljeta.

Učitaj još novosti