02. 06. 2021 - 18:22
Schumijeva supruga donijela izuzetno veliku odluku: Kupila...
907
Shares
Schumijeva supruga donijela izuzetno veliku odluku: Kupila zemlju i vilu na Mallorci od Florentino Pereza, a sve s jednim ciljem

SELI SE I MICHAEL

Schumijeva supruga donijela izuzetno veliku odluku: Kupila zemlju i vilu na Mallorci od Florentino Pereza, a sve s jednim ciljem

02. 06. 2021 - 18:22
0
Shares

Porodica legende formule 1 Michaela Schumachera, kupila je posjed na Mallorci, vrijedan oko tri miliona eura.

Riječ je o 13 hektara u elitnom dijelu otoka Puerto Andratx, odmah do vile koju je Schumacherova supruga Corina kupila 2017. za 30 miliona eura od predsjednika madridskog Reala Florentina Pereza, koji ju je stavio na prodaju nakon smrti suprute Marije Angeles Sandoval.

Glavni razlog zašto su se Schumacherovi odlučili na kupnju zemlje jest uzgoj konja za utrke i takmičenja. Naime, Corina i kći Gina Maria (24) aktivno su uključenje u konjički sport. Majka je bila europska prvakinja 2010., a Gina Maria uspješno se bavi tim sportom još uvijek na profesionalnoj razini.

5177e2012dfec4138e61

Foto: TR4/WENN/PIXSELL/WENN/PIXSELL.

Upravo zbog nje se i išlo u kupovinu posjeda, na kojem bi trebalo biti oko 20 konja i Gina Maria bi trebala imati vrhunske uvjete za trening, posebno tijekom zime kad je na Mallorci i dalje sunčano.

Uz to, obitelj bi zarađivala od uzgoja skupocjenih konja. Istovremeno, Corina i dalje prodaje vilu na Ženevskom jezeru za oko sedam miliona eura. U njoj se od decembra 2014. oporavlja njen suprug Michael. On bi također, pišu njemački mediji, trebao preseliti na Mallorcu te nastaviti u ugodnijoj klimi i u privatnosti oporavak.

Učitaj još novosti