16. 02. 2021 - 13:58
ONA JE IZNENAĐENJE AUSTRALIAN OPENA, A MALO KO ZNA DA JE...
907
Shares
ONA JE IZNENAĐENJE AUSTRALIAN OPENA, A MALO KO ZNA DA JE BOGATA: Evo ko je njen otac, DOBIT ĆE MILIJARDE U NASLJEDSTVO

ONA JE IZNENAĐENJE AUSTRALIAN OPENA, A MALO KO ZNA DA JE BOGATA: Evo ko je njen otac, DOBIT ĆE MILIJARDE U NASLJEDSTVO

16. 02. 2021 - 13:58
0
Shares

Kao što je Aslan Karacev u muškoj konkurenciji šokirao teniski svijet i plasirao se u polufinale Australijan opena, tako je i Amerikanka Džesika Pegula napravila veliko iznenađenje u ženskoj i igraće četvrtfinale u srijedu!

Iza sebe je ostavila neke ranije šampionke kao što su Viktorija Azarenka i Samanta Stosur, te Kristinu Mladenović i Elinu Svitolinu, a do sada je ukupno zaradila oko 350.000 eura u Melburnu.

screenshot-48

Međutim, to je Džesiki vJerovatno samo za džeparac s obzirom na to da je ćerka poznatog američkog milijardera Terija Pegule koji je razvojem prirodnog gasa stekao imovinu tešku 3.6 milijardi dolara.

Primjera radi, Pegula će jednog dana naslijediti više novca nego što Rodžer Federer, Serena Vilijams i Marija Šarapova zajedno vrijede.

Pegulin otac Teri je od 2014. vlasnik i NFL tima Bafalo Bilsa koji je kupio tako što je "pobijedio" Donalda Trampa Boin Džovija, a ima i razne druge franšize u sportu. Na primjer, i NHL tim Bafalo Sabres je u njegovom vlasništvu.

Što se tiče Džesike, ona je pred Australijan open bila 61. teniserka svijeta i za polufinale će igrati protiv sunarodnice Dženifer Brejdi. Međutim, malo je falilo da Pegula zbog povreda kuka i koljena prije vremena završi karijeru. Ipak, ovaj Australijan open moga bi da joj bude prekretnica u karijeri.

- Tenis je moja stvar, to je moj posao i karijera. To je nešto što je odvojeno od života mojih roditelja koji nemaju pravo da se miješaju i da mi kažu šta mogu, a šta ne, da radim na terenu - rekla je Pegula nedavno.

Sport.ba/Blic

Učitaj još novosti