11. 02. 2021 - 14:44
ČUVAO JE MONIKU BELUČI, BIO PRAVI FRAJER I ŠAMPION SFRJ: Držao...
907
Shares
ČUVAO JE MONIKU BELUČI, BIO PRAVI FRAJER I ŠAMPION SFRJ: Držao je najjače klubove, a onda otkrio nepoznate detalje

ZORAN VEJIĆ

ČUVAO JE MONIKU BELUČI, BIO PRAVI FRAJER I ŠAMPION SFRJ: Držao je najjače klubove, a onda otkrio nepoznate detalje

11. 02. 2021 - 14:44
0
Shares

Zoran Vejić je poznat u svijetu bodibildinga, ali je karijeru najviše gradio van granica rodne Srbije.

Govori šest jezika, diplomirao je na fakultetu za sport i fizičko vaspitanje i jedan je od rijetkih u svijetu koji ima profesionalnu licencu. 

5f09cdd3-9c00-4103-adda-49d80a0a0a6a-screenshot-9-previeworg

Još od djetinjstva je njegov idol bio Arnold Švarceneger, a kao tinejdžer je već počeo da se pojavljuje na lokalnim takmičenjima u bodibildingu, a kasnije i u svijetu. 

Da bi uspio u bodibildingu morao je da radi i dodatne poslove sa strane. Pet godina je radio u Grčkoj, kao obezbjeđenje najjačih noćnih klubova, dvije godine u Italiji gdje je jedno vrjeme bio lični čuvar popularne glumice i jedne od najljepših žena svijeta Monike Beluči. 

"To je bilo najljepše iskustvo, ona mi je kao sestra. Čuvao sam je tri godine. Ranije su je čuvala četvorica momaka sa oružijem, opasni momci. Ali ja sam imao vezu, pa sam upoznao neke jače igrače koji su me preporučili. Znali su da imam nešto i u glavi i da mogu da je čuvam sam. Obezbjeđenje bilo ispred kuće, ja u kući s njom, i pratio sam je sam na ulici, na festivalima, revijama i sve ostalo. Nije bila fora da izgledaš upadljivo. Tada sam bio mlađi, oblačio se lijepo i uspio sam da budem na nivou zadatka", ispričao je Vejić za Telegraf.

2002747-profimedia0332643383-ff"Ona je jedna normalna žena, iako je velika zvijezda. Imamo odličan odnos, super smo se družili, a ja sam, doduše, razbio jedno 10 kamera u tom periodu, od paparca koji su htjeli da je snimaju. Pomagala je i ona meni, išla na takmičenja, bodrila me. Mi smo znali da izađemo uveče u 3 noću, ona bez šminke, nakita, sa šeširom. Niko je ne prepoznaje. Kupimo tortilju jedemo u kolima, izmažemo se. Potpuno normalna osoba iako posjeduje pet banaka i veliko bogatstvo. Ona je iz stare italijanske gospodske porodice", otkrio je srpski bodibilder.

2275141-99999-ff
Čuvao je i opasne momke iz Italije, a živio je i radio neko vrijeme i u Americi.

Za to vrijeme osvajao je titule na raznim takmičenjima. Profesionalna karijera šampiona trajala je do 2008. godine. 

Sada živi u Pančevu odakle je i krenuo i radi kao privatni trener, sprema druge sportiste, piše programe treninga i dijete.

Učitaj još novosti