12. 01. 2021 - 21:37
ZADIVLJUJUĆA ŽELJA ZA OPORAVKOM Gorio je u plamenu, izvukao se...
907
Shares
ZADIVLJUJUĆA ŽELJA ZA OPORAVKOM Gorio je u plamenu, izvukao se živ, a sada pokazao svoje rane

GROSEJAN U CENTRU PAŽNJE

ZADIVLJUJUĆA ŽELJA ZA OPORAVKOM Gorio je u plamenu, izvukao se živ, a sada pokazao svoje rane

12. 01. 2021 - 21:37
0
Shares

Romain Grosjean, vozač Formule 1 se oporavlja nakon što je na VN Bahreina u sudaru odletio u zaštitnu ogradu, a potom se njegov bolid zapalio i prepolovio. 

Srećom, na kraju dana nije zadobio veće ozljede, a i sam se javio iz bolnice potvrditi da je sve, više-manje, ok. 

- U redu sam! Samo sam to htio reći... Dobro, donekle u redu. Hvala vam na svim porukama podrške - dio je Grosjeanove poruke nakon nesreće, a u komentaru su se oglasili i drugi vozači poput Lewisa Hamiltona, Pierrea Gaslyja, ali i sportaši općenito poput legendarnog košarkaša Tonyja Parkera ili teniserke Svitoline. Svi su mu zaželjeli brz oporavak.

Želje su im se ispunile. Nekoiko mjeseci kasnije, Grosjean se javio kako je skinuo zavoje s ruku i objavio fotografiju kako sada izgledaju njegove šake. Rane su vidljive, ali čini se da sve ide na bolje.

8f222124e70e49df1a3a

- Najviše sam strahovao za svoje voljene, prije svega za svoju djecu u tom trenutku u plamenu, ali i za oca i majku. Zaista se nisam bojao za sebe. Vidio sam da dolazi smrt, nisam imao druge mogućnosti nego da se izvučem iz nje. Puno ljudi mi je pokazalo ljubav i podršku što me jako dirnulo.

Učitaj još novosti