12. 09. 2020 - 07:40
Samo se jedan igrač usudio suprotstaviti Zlatanu: ‘Ne kukaj...
907
Shares
Samo se jedan igrač usudio suprotstaviti Zlatanu: ‘Ne kukaj kao djevojčica!’

NEMANJA MATIĆ

Samo se jedan igrač usudio suprotstaviti Zlatanu: ‘Ne kukaj kao djevojčica!’

12. 09. 2020 - 07:40
0
Shares

Svima je poznato kakav temperament ima Zlatan Ibrahimović, teško mu je biti neprijatelj a još teže postati prijatelj.

Šveđanin bh. korijena je tokom karijere promjenio veliki broj klubova i u svakom od njih utjerivao strah u kosti svojim saigračima.

Izuzetak nije bio ni Manchester United a jedna anegdota oslikava kakav je utisak Ibrahimović ostavljao na svoje timske kolege.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

and this is my two best friends

A post shared by Zlatan Ibrahimović (@iamzlatanibrahimovic) on

Prema navodima poznatog srpskog novinara Aleksandra Stojanovića, srpski reprezentativac Nemanja Matić imao je zanimljiv okršaj sa velikim Šveđaninom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Important win last night !

A post shared by Nemanja Matic (@nemanjamatic) on

“Kada je Matić prešao u United, vidio je na treninzima da se svi sa prevelikim poštovanjem odnose prema Zlatanu. Niko čvrst u duelu sa njim, gotovo da ga obilaze. Desi se situacija da su jedan do drugog, Matić uleti u duel, odnese i loptu i Ibrahimovića… Ovaj ga mrko pogleda. Slijedeći put slično. I tako non stop. Gunđa nešto Zlatan i u jednom trenutku mu kaže nešto ružno, iskreno ne sjećam se šta, nešto u smislu “Šta hoćeš, šta ti je, jesi li normalan…” Na šta mu Matić odgovori: “Hajde ne ponašaj se kao djevojčica, nego igraj, šta tu kukaš…”. Od tog dana bili su najbolji prijatelji u klubu. Često se čuju i svaki razgovor je prozivka. Nemanja je dogovorio sa Zlatanom i Mourinhom da jednom dođu na Ub i budu njegovi gosti”, napisao je novinar.

Učitaj još novosti