13. 08. 2020 - 17:29
RONALDO POJEDE POLA HLJEBA I DVA TANJIRA PASTE, PA DA DVA GOLA...
907
Shares
RONALDO POJEDE POLA HLJEBA I DVA TANJIRA PASTE, PA DA DVA GOLA Galijani otkriva: Ronaldinjo nikada nije znao ni s kim igramo

OTKRIO ZANIMLJIVE DETALJE

RONALDO POJEDE POLA HLJEBA I DVA TANJIRA PASTE, PA DA DVA GOLA Galijani otkriva: Ronaldinjo nikada nije znao ni s kim igramo

13. 08. 2020 - 17:29
0
Shares

Uvijek je zanimljivo pročitati zanimljivosti o slavnim sportistima. Tako je ovog puta progovorio niko drugi do Adrijano Galijani, dugogodišnji saradnik i čovjek od velikog povjerenja nekada prvog čoveka Milana Silvija Berluskonija.

Naime, on je dao vrlo zanimljiv intervju italijanskim medijima u kom je otkrio neke anegdote iz perioda kada su za slavni klub igrale legende fudbala poput Ronalda, Ronaldinja, Pirla...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ronaldo Luís Nazário de Lima (@ronaldo_ilfenomeno_) on

Legendarni Ronaldo Nazario Lima je jedan period karijere proveo upravo u Milanu, a Galijani se prisjetio nekih "problemčića" koje su imali s jednim od najboljih fudbalera svih vremena.

"Bila je to njegova druga utakmica za Milan, igrali smo protiv Sijene. Pojeo je dva velika tanjira paste i s pola hljeba je pokupio sos s tanjira. Tada smo mu Karlo Anćeloti i ja rekli: ‘Fenomeno, znaš da imaš utakmicu sutra, nemoj da pretjeraš’, a ovaj mu je odgovorio: ‘Igrač koji me čuva zna da će igrati protiv Ronalda, tako da je to njegov problem’. On je potom postigao dva gola", rekao je Galijani.

Galijani je ubijeđen da će se Andrea Pirlo sjajno snaći u ulozi trenera Juventusa, jer je uvijek bio sjajan vođa na terenu.

"Pirlo je bio trener i dok je još igrao fudbal", tvrdi Galijani.

Zatim je otkrio da je Ronaldinjo njegova sušta suprotnost.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

intimidade kkkkkk ⚽️????????

A post shared by Ronaldo de Assis Moreira (@ronaldinho) on

"Ronaldinjo nikada nije znao ni protiv koga igramo. Dan poslje utakmice bi već zaboravio s kim smo igrali. Kao da mu je rival bio potpuno nebitan", zaključio je Galijani.

Učitaj još novosti